Włącz myślenie Vianuch i wyjaśnij mi dlaczego zwycięstwo Barcelony w spotkaniu z Espanyolem było nieuczciwe skoro sędzia nie odgwizdał rzutu karnego dla Barcelony na początku meczu (obrońca Espanyolu zablokował dośrodkowanie Alvesa ręką we własnym polu karnym) a potem uznał nieprawidłowo zdobytego gola dla Espanyolu. Na koniec niesłusznie odgwizdał rzut karny dla Barcelony. Nie wiem jak chcesz to sobie policzyć, aby Ci wyszło, że wygraliśmy nieuczciwie, ale zapewne mi to wyjaśnisz i nagle okaże się, że błąd na naszą korzyść > błędy na korzyść przeciwnika i generalnie far$a kradnieVianuch pisze:W sensie, że Espanyol nieprawidłowego gola zdobył? Jeżeli nawet to błąd należy wynagradzać kolejnym WIELKIM błędem?
Obawiam się, że nie wiesz.Vianuch pisze:Poszukałbym w necie info, ale po co, skoro obaj wiemy jak jest
Przyznam się bez bicia - pamiętam jeden taki incydent z udziałem Eto'o. Zdarzyło się bodajże podczas meczu z Athletic Bilbao. Pamiętasz więcej tego typu incydentów czy tak sobie rzucasz oskarżeniami bez pokrycia dla lepszego samopoczucia?
[EDIT]
Wracając jeszcze na moment do sytuacji z Leo to po kilkukrotnym obejrzeniu całej sytuacji ( http://dailymotion.alice.it/video/x7afaf_sputazzo_sport ) dochodzę do wniosku, że Messi nie opluł Dudy