Oczywiście, pamiętam, że w poprzednich wydaniach nie było konferencji prasowych, tylko pojedyncze pytania. Po prostu nie uwzględniłem tego dokładnie w moim pościeSamael pisze:No w takim wydaniu to kontaktu z prasa nie bylo jeszcze,a i konferencji nie bylo w ogole w poprzednich czesciach,tylko pojedyncze pytania zadawane przez dziennikarzy - nalezy to rozgraniczac kolegoDante. pisze:Ten tryb 3d jakoś nie przypadł mi do gustu. Nazwałbym tą całą animację 'zamuloną' . Raczej zostanę przy zwykłych kuleczkach. Na pozytyw w tej grze na pewno konferencje prasowe. Podoba mi się to, że pytania są bardziej zróżnicowane aniżeli miało to miejsce w poprzednich wersjach. Martwi mnie tylko brak pamięci RAM, co zapewne złoży się na niezbyt płynną rozgrywkę. A to zniechęca, uwierzcieTakże podpowiedzi asystenta podczas meczu na duży plus
Konferencje sa absolutnym novum i bardzo mnie cieszy ten dodatek
Ostatnio gram w Fm 2007 gdzie prowadzę Wisłę Kraków. Mam 2012 rok i od początku tj. 2006 zdobyłem wszystkie możliwe mistrzostwa Polski ( 6 tytułów ), co w sumie nie jest wielkim osiągnięciem. Do tego dochodzi 6 superpucharów i 4 Puchary Polski. Jeśli chodzi o rozgrywki europejskie, to w ostatnich dwóch sezonach osiągnąłem ćwierćfinał, co jednak mnie nie zadowala, bo liczę na wygraną. Z ciekawości spojrzałem właśnie w Fm scouta( co nie zdarza mi się często - czysta ciekawość umiejętności) i wpadłem w zdumienie. Mam zawodników, których PA wynosi nawet 196