Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
madriano
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: madriano » 14 lis 2008, 23:11

A na jutro mam jeszcze oto takie godne zauwazenia meczyki:
Waregem-Germinal 1 (2,00)
tak sie przedstawia statystyka:
9 m. 6-1-2 16-8
Germinal na wyjazdacj ma 0-3-2 a ogolnie zajmuja 16 pozycje, Zulte gra u siebie dosyc przecietnie ( 2-1-2) ale z kim wygrywac jak nie z outsiderami. W tym meczu takze bardzo realny under, obie ekipy strzelaja bardzo malo bramek, szczegolnie Germinal ktory na wyjazdach strzelil tylko 1 bramke a stracil 3. NAtomiast Zulte u siebie strzela tak (6-5) wiec tez to niewyglada kolorowo, ale wydaje mi sie ze teraz powinna wpasc 1.

Aris-ASTERAS 1 (1,62)
Aris do tej pory gral tylko raz z druzyna z Tripolis i wygral 2-0. ASTERAS zajmuje 13 lokate w 16 zespolowej lidze, na wyjazdach gra slabo (1-1-3) (4-6) natomiast Aris moze pochwalic sie u siebie niezlym bilansem punktowym bo zdobyl az ich 10 z 13 ogolem. Druzyna z Tripolis niema wiekszych szans na wywiezienie chocby pkt.

Nancy-Caen under (1,65)
tak przedstawia sie statystyka:
4m. 2-1-1 5-2
Jak widac meczy bylo malo ale i bramek razem tylko 7 na 4 mecze to daje nam niecala srednia 2 bramek na mecz. Nancy widac ewidentnie ze niejest to bramkostrzelna druzyna, wystarczy spojrzec na bilans (10-13) a u siebie (5-3), obilo mi sie o uszy ze w ostatnim meczu ponoc trener Pablo Correa wystawil 5 obroncow do skladu i to nastepny czynnik ktory przemawia mnie do tego typu. Caen to druzyna ktora strzela bramki przedewszystkim u siebie (11-6) na wyjezdzie wyglada to juz nieco gorzej (7-8). Mysle ze under bardzo mozliwy i zagram to na ktoryms z moich kuponow.D Pozdro!
Ostatnio zmieniony 14 lis 2008, 23:14 przez madriano, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Bukmacherka”