Zgadzam sie, PB to zespol nieobliczalny. I dzis znowu to pokazali. Pierwsza polowa mega piach, a w drugiej male obudzenie i 2 gole w 2 minutyBerq pisze:Polonia Bytom to zespół silny a wręcz nieobliczalny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lis 2008, 22:59
Zgadzam sie, PB to zespol nieobliczalny. I dzis znowu to pokazali. Pierwsza polowa mega piach, a w drugiej male obudzenie i 2 gole w 2 minutyBerq pisze:Polonia Bytom to zespół silny a wręcz nieobliczalny
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berq » 16 lis 2008, 13:00
Berq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lis 2008, 17:43
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 lis 2008, 18:49
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berq » 16 lis 2008, 21:59
Nie cieszę się, że ktoś ma zmartwienie. Cieszę się, że ja zmartwienia nie mam. To moje motto.cloner pisze:Cała Polska o tym wie, Gornik Zabrze jest na dnie, sialalalalalalalalala, sialalalalalalala
Berq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macias2 » 16 lis 2008, 22:03
macias2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 16 lis 2008, 23:07
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lis 2008, 0:01
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berq » 17 lis 2008, 8:41
Zgadzam się. To chyba pierwszy sezon od wielu lat gdy w walce o czołówkę zaangażowanych jest więcej niż dwa, trzy kluby. Jestem głęboko przekonany, że bieżący sezon przyniesie wiele emocji a walka o tytuł Mistrza Polski rozstrzygnie się w ostatnim meczu.Jarzinho pisze: Narazie na samej górze tabeli nie ma wiekszych strat, 5 druzyn dzieli niewiele i zapowiada sie bardzo ostra walka do samego końca.
Berq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 17 lis 2008, 11:42
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 17 lis 2008, 15:10
Andrys

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 17 lis 2008, 18:40
Tak ale przede wszystkim po to aby dokonać losowania grup do turnieju do (chyba) lat 10, w których gra min Barcelona, Celtic, Sporting, Hertha, Schalke, Lech, Polonia W...Andrys_FCB pisze:Na meczu podobno był jakiś przedstawiciel Celticu Glasgow
Spokojnie... Stilic osobiście powiedział, że póki co nigdzie się nie wybiera a to oznacza, że przez najbliższe 1,5 roku w Poznaniu zostanie. Arboleda tym bardziej - od długich rund starał się być w Lechu i pewnie nie po to aby w ciągu 2-3 lat a tym bardziej roku czy rundy odchodzićAndrys_FCB pisze:Osobiście mam nadzieję, że ta dwójka nigdzie się w najbliższym czasie nie wybiera
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lis 2008, 18:44
w Arenie będą grać chybaMENDEZ pisze:Tak ale przede wszystkim po to aby dokonać losowania grup do turnieju do (chyba) lat 10, w których gra min Barcelona, Celtic, Sporting, Hertha, Schalke, Lech, Polonia W...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 lis 2008, 21:32
Gdyby był turniej kobiet to pewnie i wasze by przyjechały, ponoć wymiatająfieldy pisze:10 latki z najlepszych klubów, szkoda że Arsenalu nie będzi
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 lis 2008, 21:43
też tak sądzę, Lech wygrał z pożytkiem dla ligi. Gdybyśmy dziś wymieniali najlepszych piłkarzy ligi, to chyba Kolejorz miałby największą liczbę przedstawicieli, najlepszego obrońcę, najbardziej błyskotliwego pomocnika, najmocniejszy atak (chodzi mi o ogół napastników). Mimo że Lech potrafi głupio tracić punkty, to uważam, że na dzień dzisiejszy ten klub najlepiej by reprezentował (co zresztą już robi) Polskę w Europie.Yukasz pisze:dobrze że Lech wygrał z Polonią
Arsene już dzieciaków szykuje do Carling Cup, więc nie mieliby czasu przyjechaćfieldy pisze:10 latki z najlepszych klubów, szkoda że Arsenalu nie będzi
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio