Typ nr1.
Aalborg-Celtic 1 (2.6)
Co tu dużo pisać, Liczę na Saganowskiego i spółkę że pokonają dzisiaj słabiutki Celtic. Przypomnijmy że bilans Celticu na wyjazdach wynosi... 0-1-18! wygrana któryś z tych drużyn daje pewny awans do pucharu UEFA. Mój typ to wygrana gospodarzy
Typ nr2.
Fiorentina- Lyon 1 (2.2)
Fiorentina jeśli marzy o awansie do fazy pucharowej to musi ten mecz wygrać. W pierwszym meczu między tymi zespołami padł wynik 2:2 i myślę że we Włoszech bedzie pewna wygrana Fiorentiny. W ekipie gości prawdopodobnie nie zagrają Cris i Juninho
Typ nr3
Bordeaux-Chelsea 2 (1.76) (pewniak)
Czy w tej kolejce ligi mistrzów jest większy pewniak niż wygrana Chelsea nad Bordeaux? w pierwszym meczu Goście rozgromili Francuzów aż 4:0! Chelsea pod wodzą Scolariego gra naprawdę dobry futbol. We Francji za kartki nie zagra tylko Deco.
typ nr4.
Bate(+1)- Real Madryt 0 (3.45)
Real gra o wszystko. Jeżeli dzisiaj nie wygra to będzie miał bardzo ciężką przeprawę w ostatniej kolejce z Zenitem. Śnieg, minusowa temperatura, to to co piłkarze Realu bardzo nie lubią... myślę że jak Real strzeli jedną bramkę to przejdzie do defensywy i będzie bronił wyniku. Na pewno nie zagrają Ruud van Nistelrooy, Higuain (najlepsi strzelcy) Robben, Cannavaro i Diarra. Poza tym będzie ten mecz sędziować Terje Hauge przy którym Real jeszcze nigdy nie odniósł porażki.