Kolo ... tu jest chyba raczej jasne wszystko. Silvestre wygryzł ze składu Kolo, to i nie dostanie opaski, bo po co kapitan na ławce ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lis 2008, 17:03
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lis 2008, 17:21
Ostatnio wlasnie o to pytalem, ale nikt i nie odpowiedzial.fieldy pisze:
Kolo ... tu jest chyba raczej jasne wszystko. Silvestre wygryzł ze składu Kolo, to i nie dostanie opaski, bo po co kapitan na ławce ?Choć tej decyzji nie rozumiem z tym Silvestrem. Kolo jest lepszy, może ciągle się nie może pozbierać po tych słabszych występach ? Wenger pewnie wie najlepiej.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 lis 2008, 18:13
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lis 2008, 18:23
Nie śledzisz meczów CC ?j1mmy pisze:coraz mniej pereł wyłowionych przez Arsę Lipę
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lis 2008, 18:38
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lis 2008, 18:46
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 lis 2008, 19:06
fieldy pisze:Nie śledzisz meczów CC ?j1mmy pisze:coraz mniej pereł wyłowionych przez Arsę Lipę
Wilshere, Ramsey, Simpson, Merida, Gibbs, Barazite, Vela
oni naprawdę potrafią grać, 2 pierwszych grało jak równy z równym z Juve przed sezonem, przegrali 0:1 po bramce ze spalonego. Ogrywają z wielką łatwością Sheffield [6:0] czy Wigan [3:0].
Pokaż mi w innym klubie 16 latka, który błyszczy na tle Juve [pomimo tego, że sparing] Wigan, czy Vfb Stuttgart. Grał także [mniej lub więcej] w meczach z Realem, Ajaxem, czy Sevillą. I daje sobie radę.
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 24 lis 2008, 19:21
Jakby Lyon miał w lidze drużyny takie jak ManU, Chelsea, Liverpool czy Arsenal, to o krajowym mistrzostwie mógłby zapomnieć.j1mmy pisze: Pokaż mi ostatni dobry sezon Arsenalu ? Gdzie coś wygrali ;>
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lis 2008, 19:24
Nie bardzo rozumiem co chcesz osiągnąć. To, że Arsenal od lat nic nie wygrał to fakt ogólnie znany, wiec co potrzebujesz do szczęścia ? Czy ja napisałem, że Arsenal to największy klub w historii, który co roku wygrywa co się da ? Bo chyba coś przeoczyłem.j1mmy pisze:Pokaż mi ostatni dobry sezon Arsenalu ? Gdzie coś wygrali ;>
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 24 lis 2008, 19:36
Nie ma co ukrywać, że i mnie to przeszło przez głowę. Wystarczy przecież cofnąć się kilka lat do tyłu bo zobaczyć, że różnica jest dość spora, by nie powiedzieć ogromna. Sam Wenger kiedyś w jakimś wywiadzie powiedział żeby oceniać go dopiero w maju, więc poczekam jeszcze z osądami.j1mmy pisze:A ja odnoszę nieodparte wrazenie ze pomysł Wengera na Arsenal się skończył
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lis 2008, 19:37
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lis 2008, 20:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lis 2008, 9:43
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 29 lis 2008, 11:28
fieldy pisze:Przed nami kolejny, bardzo ciężki mecz, a wypadałoby przecież zakończyć słabą serię bez punktów i zdobytych goli![]()
nie ma sensu zakładać osobnego tematu, bo kibiców Chelsea jak na lekarstwo, kibiców Arsenalu też jakby ubyło. Widać słabsza forma robi swoje![]()
Dobrą wiadomością jest na pewno fakt, że wracają Ade, Sgana i Nasri. Nie wiem, czy zagrają wszyscy od początku, ale obojętnie który z nich nie zagra - bedzie to spore wzmocnienie.
W minionym sezonie Sagna strzelił im bramkę, swoją pierwszą - dopiero w końcówce Drogba nas załatwił.
Arsenal w beznadziejnej formie, ale Chelsea też nie błyszczy jakoś specjalnie [dziwne, bo póki co najlepiej chyba Liverpool się prezentuje]. Oczywiście Cheslea gra u siebie i będzie faworytem.
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 29 lis 2008, 11:59
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio