Szczerze, to mi wisi że Ronaldo dostał tą nagrodę. Niech sobie ma.To pewnie czarny dzień dla Ronaldo haters...
Ty myślisz, że jak ktoś uważa, ze byli nie gorsi od niego, to już musi Ronaldo nienawidzić ? Wbrew temu co o sobie myśli Ronaldo, świat nie kręci się tylko wokół niego
nikt nie zapomina, przecież ja nie mówię, że Ronaldo nie grał kapitalnie w tamtym sezonie, bo grał. Ale jak nagrodę ma dostać za rok 2008, to dlaczego pod uwagę mają być brane gole i asysty z roku 2007 ? Te gole powinny być brane pod uwagę przy plebiscycie za 2007 rok.red85 pisze:To co zdobył Ronaldo (i United) w 2008 roku ściśle wiąże się z tym, co prezentował w pierwszej połowie sezonu 2007/2008 i zapominanie o tym jest przejawem skrajnej ignorancji.
Od 3 stron powtarzam, że choć nie jestem przekonany czy Ronaldo powinien dostać nagrodę to doceniam jego grę, że grał świetnie i że zasługuje na wyróżnienie jeśli chodzi o sezon 07/08 etc, etc. a ty tu wyskakujesz z jakimś śmiesznym czarnym dniem dla Ronaldo haters
Jak szkoda ci marnować twój cenny czas na dyskusje z innymi to po kiego tu siedzisz?
no co zrobisz, no nie zasłużył [Xavi] jakby jeszcze LM wygrał i La ligę strzelając w finale 2, albo 3 gole to by było, że miał słabą wiosnę, albo że mecze na jesień się nie liczą, bo to początek sezonu ...No co zrobisz no nie zasłużył, jakby zdobył jeszcze Euro, zdobywając w każdym spotkaniu po 2 gole a w finale 3...to by było, że na jesieni go nie było przez kontuzję więc wypada z gry