Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Yukasz » 14 gru 2008, 11:31

mistyk pisze:Po pierwsze zawiodl mnie Real i to w kilku aspektach. Wiecej sie po was spodziewalem. Gdzie gadanie Ramosa, ze jedziecie po zwyciestwo? Taka murarke jaka zaprezentowaliscie wczoraj to zastosowalo jedynie kilka druzyn z dolnej czesci tabeli... Gra na czas w 20 minucie to juz w ogole klasyk :lol: . Ramos: "Remis nas nie zadawala" :!:
Więcej? Ja mniej bo ostatnio byli w beznadziejnej formie i tracili multum goli. Wczoraj zagrali z założeniem aby nie stracić bramki i jak się uda to strzelić coś z kontry. Było blisko i remisu i nawet prowadzenia w meczu więc mnie pozytywnie zaskoczyli. No i też mają sporo kontuzji, w Barcy zabrakło tylko Iniesty, choć ponoć miał zagrać...
A Ramos co miał powiedzieć? Że nie widzi szans na wygraną aby kilka godz później zostać zwolnionym? :lol: Jak mówił aby stawiać na Real to wyraźnie się uśmiechał, powiedział to co wszyscy chcą usłyszeć przed takim meczem. Gdyby nie zdawał sobie sprawy z siły rażenia Barcy to Messi nie zostałby tyle razy sfaulowany a Real zagrałby ofensywną piłkę... zagrał wręcz odwrotnie.

Wróć do „Hiszpania”