Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: liam » 14 gru 2008, 16:56

Bienias pisze:
RealFan pisze:
wiemy, ze barcelona bez xaviego, messiego, eto'o, alvesa, puyola, toure i z wracajacym po kontuzji iniesta bedac w nienajwyzszej formie, po zmianie trenera oraz ze strata 9 pkt przyjechalaby na santiago bernabeu grac przeciwko swietnie dysponowanemu realowi i narzucalaby swoj styl gry. .
ostatnio gralismy na Sb pomimo braku podstawowych zawodnikow, pomimo zenujacej formy naszych crackow, pomimo swietnie(wg rm) dysponowanego Realu swoja pilke. Dostalismy 4 ale gralismy a nie murowalismy.
tylko z tego co pamiętam mieliście wtedy taką przewagę, że mogliście sobie pozwolić na tą porażkę, bo i tak mieliście miejsce gwarantujące grę w pucharach (chociaż mogę się mylić bo wtedy nie miałem zbytnio czasu na dokładne śledzenie wyników, tabel itp ;p a więc jeśli się mylę to mnie poprawcie ). Real natomiast, no cóż nie ma za ciekawej sytuacji w tabeli a więc każdy punkt się liczy.
Mentor pisze:W konfrontacji z Barceloną prawie wszyscy grają defensywnie a mimo to nie o wszystkich można pisać, że upokorzyli się swoją grą.
hmm ciekaw jestem czy gdyby inny zespół grał z wami w lidze mistrzów tak jak my wczoraj, kibice Barcelony pisali by, że drużyna przeciwników upokorzyła się swoją grą...
Ostatnio zmieniony 14 gru 2008, 17:02 przez liam, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Hiszpania”