Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 gru 2008, 17:36
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 gru 2008, 17:37
No dokładnie że tak by było. To że Kowalczyk naoglądał się filmów science-fiction i postawił zostać bohaterem jednego z nich nie znaczy że prawda jest po jego stronie. Nie wiem czy ktoś zauważył ale skazany przez większość na pożarcie Real od remisu dzieliło kilkanaście minut i nie uwierzę jak osoba kibicująca wczoraj Barcelonie powie że nie modliła się o choćby skromne 1:0 bo po woli traciła nadzieje na szczęśliwe zakończenie. Ja się 'modliłem' o taki wynikRealFan pisze:jaki cel mialaby inna gra realu wczoraj i dostanie 4 czy 5? czy wtedy real by sie nie "skompromitowal"? zaraz by byly teksty, jaka to barca jest cudowna, a real slaby bo dostal wielki wpier...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 14 gru 2008, 18:08
Niektorzy tak bardzo czekali na upokorzenie Realu, ze doszukaja sie go teraz we wszystkim. Nawet w zlamanym nosie kibica.Yukasz pisze:A skompromitowało to się choćby Atletico ale Real? W czym niby?
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 14 gru 2008, 18:30
Mundialito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 gru 2008, 18:34
To dobrze, że na świecie są jeszcze takie zespoły.Bienias pisze:I tu jestes w bledzie. Dla Barcelony styl jest tak samo wazny jak wynik
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 14 gru 2008, 18:56
Żenujący poziom. Mama widzę na święta neostradę na miesiąc założyła... aż 30 dni. Tutaj nie należy się Warn, raczej BAN.Mundialito pisze:nie pospuszczajcie się kibice farsy. Jest ku..a czym. 2:0. w ostatnich minutach. ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŁ, ale upokorzenie. Karmić psychę trzeba tym czym się da. Boli was Real, co? Teraz do kąta, złapać za prącie i dać upust mega radości. Zrobić jak najszybciej, bo nie będzie potem okazji. Pamiętajcie: Intolerantes dla was.
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 14 gru 2008, 19:21
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 14 gru 2008, 19:32
Mundialito

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 14 gru 2008, 19:42
Po pierwsze kto mówi coś o mistrzostwie? To, że Salgado zabłysnął w wywiadzie mówiąc o tym że już się cieszymy z mistrzostwa, to nie znaczy że taka jest prawda. Guardiola bardzo twardo stąpa po ziemi i myślę, że nie dopuści aby piłkarze już poczuli się mistrzami. Mamy w rundzie rewanżowej mecze z Valencią, Atletico i Realem na wyjazdach. Na pewno nikt z drużyny nie jest aż taki ślepy by nie widzieć że jeszcze długa droga. Jeśli chodziło Ci o kibiców, to ja tu nikogo nie widzę kto by taką tezę wysnuł o mistrzostwie po 15 kolejkach. Po drugie wół bardzo dobrze pamięta to jak było rok temu, i między innymi dlatego tak się cieszymy, bo w końcu mamy Gran Derby wygraneMundialito pisze:od mamy jestem jakieś 250 km. Od jakichś 6 lat. Pewnie jestem od ciebie koleżko trochę starszy. Nie bądź "mundrzejszy" niż jesteś, bo nie dasz rady. Jeszcze raz: cieszcie z tej chwili, cieszcie. Zapomniał wół jak cielęciem był. Aaa, i tego mistrzostwa jeszcze nie macie. Dopóki piłka grze! kompleksy.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 kwie 2009, 23:36
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 kwie 2009, 23:46
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 30 kwie 2009, 6:18
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 kwie 2009, 11:09
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 kwie 2009, 21:14
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 kwie 2009, 21:54