Po 2 latach przerwy postanowiłem na swieta powrocic do mojej ukochanej gry CM 01/02. Ale mam pewne watpliwosci. Zaczne moze od poczatku:
Nie chce sie tu jakos chwalic czy cos ale w 01/02 osiagnalem chyab juz wszystko. Klub z 3 ligi doprowadzilem do najlepszego klubu w historii wyprzedzajac swiatowe kluby w rankingach. Ja jako manager tez bylem w swiatowym rankingu 1 . Zdobylem wszystkie trofea, budzet mialem najwiekszy ze wszystkich klubow ( choc zaczynalem jako Bankrut), Stadion ktory miescil 1500 kibicow rozbudowalem na nowoczesny stadion na 80 000 miejsc , zawodnikow mialem najlepszych na swiecie i nie bylo chyba dziedziny lub rzeczy ktora moglbym nie osiagnac. Zwlaszcza ze gralem prawie 45 sezonow = 45 lat
Ale nie o to tu chodzi .... Nie bedzie problemu jak zaczne gre od poczatku. Tylko jedna rzecz mnie martwi. Czy jest mozliwosc zeby jak zaczne znow gre nie bylo takiego samego schematu jezeli chodzi o talenty. Kazdy wie Harasimowicz i inni ... Czy jest jakis update albo cos gdzie nie natkne sie na talent o nazwie Harasimowicz ( Gwardia ) , bo pewnie po zmianie nazw na fikcyjne bedzie to samo tylko ze koles bedzie sie nazywal powiedzmy Truszewski ( ale tez bedzie gral w Gwardii). Chce znajdowac nowe talenty i szukac ich w innych miejscach a nie zawsze w tych samych klubach albo tych samych ludzikow tylko pod innymi nazwami. Po prostu boje sie ze jak zaczne gre to znow pojawia sie w moim skladzie gracze ktorych kiedys mialem w przeszlosci a tego nie chce bo gra nie mialaby sensu
Jest tu jakas osoba kompetentna do odpowiedzi ? Probowalem nowszych wersji ale jak dla mnie odpadaja. Moze sprobowac w CM 02/03 ( CM 4 ) ale slyszalem ze to klapa i inny interfejs i wszystko. Byc moze lepeij bedzie jak zainstaluje 00/01 ? Tylko ze bedzie ona ubozsza w opcje jak w 01/02