Carlo powiedzial w jednym z wywiadow ze Hurtado nie ma paszportu UE wiec w razie czego dopiero od przyszlego sezonu.wg mnie nie ma sensu tracic juz w styczniu dwa miejsca dla graczy z poza UE.wzielismy Silve odpuscmy Hurtado.jedno miejsce w zanadrzu zawsze sie przyda.dotego jezeli wroci Nesta a wszyskto na to wskazuje i Senderos zacznie regularnie grac tak jak z Viola to bedziemy miec srodek obrony obstawionyA jak z nim jest (Hurtado)? Mógłby grać od stycznia? Czy też musi czekać?
Galliani zawsze po meczu chwali Beckhama za dobra gre wiec radzilbym sie jego wypowiedziami nie sugerowac wiec dlatego tu napisalem o opinie tych ktorzy ogladali meczZagrał poprawnie ale bez szału jak sugeruje Galliani - większe wrażenie mimo błędów wywarł na mnie Hurtado - od czasu Stama nie mieliśmy tak silnego fizycznie obrońcy...
A i co z młodym Felipe Mattionim? Przeszedł te testy? Czy coś tam jeszcze załatwia?
masz wypowiedz Carlo na jego temat.mam nadzieje ze cos potrafi ten chlopak i ze dostanie szanse pokazana sieMattioni: "Wczoraj Mattioni trenował po raz pierwszy z drużyną. To młody zawodnik, rocznik '88, z niezłym doświadczeniem. Wybrał numer Cafu i życzylibyśmy sobie, żeby stał się taki jak on. Jest szybki, dynamiczny, świetny boczny obrońca. Poza tym od pierwszego treningu wydaje mi się, że jest zdyscyplinowany".