Kuba Blaszczykowski, a wlasciwie jego bramka zostala wybrana przez portal bundesliga.de za posrednictwem glosow uzytkownikow na najladniejsza bramke rudny jesiennej
Bramka Kuby uzyskala 82% głosów

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 sty 2009, 22:35
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sty 2009, 22:48
głównie dzięki Polakom, którzy już w nie jednej zagranicznej ankiecie maczali paluchyrebuzz pisze:Bramka Kuby uzyskala 82% głosów
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 sty 2009, 23:04
Internet w rękach Polaków to naprawdę niebezpieczne narzędzie.fieldy pisze:głównie dzięki Polakom, którzy już w nie jednej zagranicznej ankiecie maczali paluchyrebuzz pisze:Bramka Kuby uzyskala 82% głosów
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 14 sty 2009, 8:07
No tak, jak bramki "życia", to zawsze przeciw Bayernowirebuzz pisze: Mowa tu oczywiscie o trafieniu z drugiej kolejki bundesligi przeciwko Bayernowi.
Dobrze, dobrze, trzeba wspierać rodakówfieldy pisze:głównie dzięki Polakom, którzy już w nie jednej zagranicznej ankiecie maczali paluchyrebuzz pisze:Bramka Kuby uzyskala 82% głosów
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 22 sty 2009, 15:22
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 23 sty 2009, 12:13
Angelo18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 01 lut 2009, 14:51
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 02 lut 2009, 9:00
A ja tam byłem zadowolony z Waszego remisurebuzz pisze:No i remis (ktory mozna nazwac porazka) z Leverkusen.
Miejmy nadzieję, że i tak Wam to nic nie pomoże, szczególnie, że po porażce z Hamburgiem Bawarczycy z pewnością będą chcieli się zrehabilitowaćrebuzz pisze:Dobrze ze na Bayern wroci KUBA i Hajnal....
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 02 lut 2009, 22:55
Czolowka ? hmm mamy 8 pkt straty do 1 miejsca i 3 pkt przewagi nad 9 miejscemMichał M pisze: A ja tam byłem zadowolony z Waszego remisuDzięki temu nie byliśmy w weekend jedyną drużyną z czołówki, ktora straciła punkty
![]()
Napewno powalczymyMichał M pisze: Miejmy nadzieję, że i tak Wam to nic nie pomoże, szczególnie, że po porażce z Hamburgiem Bawarczycy z pewnością będą chcieli się zrehabilitować
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 03 lut 2009, 0:17
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 03 lut 2009, 7:53
Miałem na myśli bardziej Leverkusen niż Borussięrebuzz pisze:Czolowka ? hmm mamy 8 pkt straty do 1 miejsca i 3 pkt przewagi nad 9 miejscemMichał M pisze: A ja tam byłem zadowolony z Waszego remisuDzięki temu nie byliśmy w weekend jedyną drużyną z czołówki, ktora straciła punkty
![]()
Wiec chyba taka nijaka ta czolowka jak narazie
![]()
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 05 lut 2009, 15:39
Czy ja wiem ? Fani BVB są narazie z niego bardzo zadowoleni10 pisze:Tak patrzę na Boatenga - nic się facet nie rozwinął, jak był głupi - tak jest. Nie mysli ten facet jak gra.
hehe ahaMichał M pisze: Miałem na myśli bardziej Leverkusen niż BorussięZawsze jesteście przed Werderem czy Schalke a to już coś
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shabaal » 10 maja 2010, 18:46
Shabaal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 10 maja 2010, 19:35
Sebastian Tyrała w rezerwach - ale to też Borussia.Shabaal pisze:Witam!
Jestem tutaj nowy, ale mam nadzieję że mi pomożecie. Otóż może to wstyd, ale muszę wiedzieć kto z Polaków grał w Borussi (nie licząc oczywiście Kuby i Smolarka). Jest to dla mnie bardzo ważne i pilne dlatego proszę Was o pomoc.
Pozdrawiam.
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shabaal » 10 maja 2010, 19:45
Shabaal
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio