Idealnie podsumował \o/
Mentor już się boi o Barce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 sie 2008, 20:15
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 sie 2008, 22:07
Dramatic pisze:Chłopak ma po prostu jaja i nie chce pozwolić robić z siebie szmaty. W odróżnieniu od metroseksualnego pedałka z MU, który niby chce do Realu, a wylizuje rów analny Fergusonowi [']
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 sie 2008, 16:00
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 wrz 2008, 23:16
Dawno nie czytałem takich bredni...Nowy właściciel Manchesteru City, Sulaiman Al-Fahim oznajmił, że w zimowym okienku transferowym zrobi wszystko, by wykupić z Manchesteru United Cristiana Ronaldo. Jego spółka, Abu Dhabi United Group (ADUG) ma zaoferować za transfer rekordową sumę 240 milionów euro.
O miejsce w pierwszym składzie "Królewskich" musiałby (Robinho - przyp. ja czyli bartbuks) w tym sezonie rywalizować również z pozyskanym z Valencia CF - Davidem Villą i Santim Cazorlą, który przeszedł z Villarreal.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 wrz 2008, 23:05
kaczy pisze:
HAHAH ALE ZE MNIE GLUPI DEBIL HAHAHA XD
WYKLINAM NA POLAKOW ZE MI 4-0 NIE WYGRALI I 5 DYCH POSZLO.
PATRZE ... A TU KURNA ZOBACZCIE SAMI JAK ZEM TO POSTAWIL ;D
NA SAN MARINO ... I WYGRALEM
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 wrz 2008, 19:39
franz pisze:Lekarka normalnie łapię Cię za jajca! (Serio! Nie wiem jak u Was, ale na moim WKU wszystkich łapała, lubi to widocznie )
I tu są dwie opcje. Zwykle jest to stara baba, ale czasem bardzo rzadko, no dobra ja osobiście miałem całkiem fajną dupcie, no mówię Wam chłopaki narobiłem na tym WKU niezłej draki (znaczy mój pindol narobili prawie wybijając pani lekarce je ładne niebieskie oczko) Eh młodość kiedyś to się żyło, nie to co teraz.
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 paź 2008, 23:33
Chlopaczek pisze:Ciezko orzec bo nie mam informacji o podbojach lokalnego proboszcza i katechetow szkolnych. Moga dzialac na dwa fronty co oczywiscie podwyzsza statystyke...Babel pisze:A Ty Chlopaczku nie uważasz się za najbardziej utytułowanego w swoim fachu w swoim regionie?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 04 gru 2008, 21:37
el crack pisze:"Drogba, Adebayor, Huntelaar, Ruud, E2, Toni to zawodnicy bardzo podobni do siebie, nie tylko ze względu na rolę na boisku, ale i charakterystykę piłkarską."
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 04 gru 2008, 21:42
Hala Mentor!Mentor pisze:Zapomniałeś do tej listy dopisać Villi, Frankowskiego, Pele i Tolka Banana.
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 gru 2008, 13:09
Po ostatnich rozmowach to zaczynam się zastanawiać się czy mój ojciec to bardziej napastnik, pomocnik czy bliżej mu do skrzydłowego.piwus pisze:Wiadomo, że jak napastnik to Eto'o, jak pomocnik to C. Ronaldo... wróć... też napastnik, jak pomocnik to Messi... Ronaldinho... jak pomocnik to Roger Guerreiro, ten to na pewno pomocnik
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 31 gru 2008, 16:05
Świetny tekst.Mentor pisze: Manchester United to dla mnie za trudny przypadek. Tutaj cofnięty napastnik (Rooney) gra jako wysunięty napastnik a wysunięty napastnik (Berbatov) gra jako cofnięty napastnik. Na dodatek skrzydłowy (Ronaldo) oddaje najwięcej strzałów i strzela najwięcej bramek a Giggs gra na obronie![]()
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 30 sty 2009, 19:56
DobrePelart pisze:Czyżby szalony gwinejski dzik miał być naszym zbawieniem na skrzydle.
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 lut 2009, 17:24
Yukasz pisze:. ale mam nadzieję że Reiss co by mu smutno w pace nie było pośpiewa sobie np coś na wzór 'Legła legła Reissa legenda'. W końcu tak ładnie szło mu śpiewanie w W-wie![]()
:
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 lut 2009, 19:42
Chlopaczek pisze:"Lech nie moze zostac zdegradowany.
Z wyrazami szacunku spierdalajcie"
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 08 lut 2009, 21:21
maciek_88 - pewna kontrowersyjna ręka z meczu Catania Calcio - Juventus Turyn...nowa wykładnia przepisu odnośnie gwizdania ręki w polu karnym - jesli zmierza w kierunku ciała i na dodatek na niekorzyść Juve - NIE GWIZDAĆ.Była, ale taka w stylu Legro czyli jeżeli nie przy ciele, to przynajmniej zmierzała w stronę ciała. Ja bym jej nie gwizdał.
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio