Chłopak jest za słaby fizycznie i nie widze dla niego miejsca w tej lidze. Nie przepcha się, nie wygra pojedynku biegowego a o walce bark w bark może zapomnieć. Jednak na stronce Spursów udało mi wyszukać informacje iż przyczyną oblanych testów była kontuzja kostki.
Co do innych transferów- Arshavin to świetny gracz ale wszystko jak zwykle zweryfikuje boisko. Dla mnie Arsenal dokonał bardzo dobrego zakupu a sam piłkarz pasuje do taktyki Wengera-brawo choć może być 2 Tomkiem Rosickim.
Man City.
Bellamy to piłkarz z ,,jajami,,- takie napastnika im brakowało, zadziorny, podrywający zespół do walki.
Benjamin to niezły napastnik ale statyczny, Jo nie umie się odnalesc dodatkowo poszedł na pół roku do Evertonu.
Reszta bez formy albo kontuzjowana więc zakup Walijczyka niezły. Tylko by mu nie odwaliło.
De Jong- dobry transfer ale nie za takie pieniążki jesli mogłby w lecie odejść za dużo mniejsz pieniążki, czytalem o tym w angielskiej prasie, City chciało gracza na teraz a kasey maja. De Jong do pomocy ,Kompany do obrony, Richards na prawa, Zabaleta na ławke a najlepiej oddać za darmo sabotażystę.
Quaresma na deser. Nie wiem co podkusiło Chelsea wypożyczyć ,,króla jutuba,,. Facet dał tyłka w Interze a teraz ma zbawić skrzydła Chelsea
Tottenham- cóż nawet w CM nie było takich jaja, sprzedawać za poł roku kupować. Za półroczne wypożyczenie Keana 5 mln funtó- brawo Liverpool, teraz niech im padnie Torres i bedą walczyli o Uefa