Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 05 lut 2009, 20:16

Już za niecałe 90 minut rozpocznie się nasz pierwszy półfinałowy pojedynek z Majorką. Nie chce mi się za bardzo rozpisywać więc będę się streszczał.

Po cichu (aczkolwiek z meczu na mecz coraz głośniej) liczę na to, że po 11 latach uda nam się znowu zdobyć Puchar Hiszpanii. Drabinkę od początku mamy niezłą i wypadałoby to wykorzystać :P Szczerze mówiąc to nie wyobrażam sobie, abyśmy w dwumecz nie wyeliminowali Majorki i nie awansowali do finału.

Rewanż gramy na wyjeździe tak więc rozsądnie by było zmontować jak najlepszy wynik już w pierwszym meczu, czyli dzisiaj :P Chcę zobaczyć dobry skład, dobrą grę i dobry wynik.

Co ciekawe dla Eidura Gudjohnsena dzisiejszy mecz (jeżeli zagra oczywiście) będzie setnym meczem w barwach Barcelony. Nie wiem jak Wam, ale mi zleciało błyskawicznie :P Bramek ma na koncie 19 tak więc dzisiaj wypadałoby zagrać i strzelić tego dwudziestego gola co by liczby się zgadzały :P

[EDIT]
Pinto, Alves, Piqué, Márquez, Sylvinho, Touré Yaya, Gudjohnsen, Iniesta, Henry, Hleb, Bojan
Fajny skład aczkolwiek szczerze mówiąc liczyłem na jeszcze lepszy :P Tak czy inaczej fajnie, że Gudi ma swój jubileusz. Widać, że Pep konsekwentnie trzyma się swojej strategii rotacji a jednocześnie ufa wszystkim zawodnikom. Mecz bardzo ważny a mimo to Eto'o i Messi zaczynają z ławki.

Wróć do „Hiszpania”