Czekam na wejście Arsha.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 lut 2009, 15:28
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lut 2009, 15:29
1 kartka za dyskusje z Dean'em po faulu Sagny. 2 za kopnięcie, czy też podożenie nogi Modricowi. Co ciekawe przy 1 kartce Sagna faulował ... Modrica.Magnum pisze:Sam już nie wiem, za co Eboue został wyrzucony, bo mam chińskich komentatorów więc ich nie koniecznie rozumiem.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 lut 2009, 15:30
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 lut 2009, 15:33
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 lut 2009, 15:48
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lut 2009, 16:32
Co nie zmienia faktu, że Eboue zachował się jak ostatni frajer. Złapał żółtko za bezmyślne rozmowy z arbitrem, a potem w jeszcze głupszy sposób kopnął rywala wiedząc, że ma na koncie już kartkę i wiedząc, że gramy już bez Adebayora. Jak dla mnie szczyt debilizmu z jego strony i mam nadzieje, że prędko go na boisku nie zobaczymy.Logan pisze:Eboue..... Wiadomo, ze w Premier League jest kilku skur****** - K. Davies, Scholes, Modrić etc. dlatego trzeba uważać z nerwami podczas meczu z ich drużynami.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lut 2009, 16:36
Clichy miał kartkę na koncie i graliśmy w osłabieniu. Nic dziwnego, że Lennon sobie dawał radę.Logan pisze:Dobrze że jest Almunia, Nasri i Gallas. Brawa dla tego ostatniego, bo idealnie pomaga i asekuruje Clichy'ego, który jest niemiłosiernie ogrywany przez... Lennona
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 08 lut 2009, 17:04
My go chcemy, na bok obrony.guru pisze:Jeżeli jeszcze raz zobaczę Eboue na boisku, to wyłączam mecz. Nienawidzę go. Latem można go oddać, nawet za darmo. Dopłacić jeszcze można, tylko niech ktoś go zechce.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 lut 2009, 17:25
Zanim dostał kartkę ( za faul na Aaronku) i zanim Eboue wyleciał, to dał się mu objechać z 2,3 razy. I to na prosty zwód i szybkość Lennona. Po jednej z takich akcji Anglik wyszedł na czysta pozycję, ale Almunia nas uratował. Dziwne, bo Clichy do wolnych zawodników nie należyfieldy pisze: Clichy miał kartkę na koncie i graliśmy w osłabieniu. Nic dziwnego, że Lennon sobie dawał radę.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 lut 2009, 17:43
A o co walczycie Logan? O mistrza, LM czy godny powrot dla Fabregasa?Logan pisze: Trzeba walczyć dalej
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 lut 2009, 17:51
O zwycięstwo w każdym meczumistyk pisze:A o co walczycie Logan? O mistrza, LM czy godny powrot dla Fabregasa?Logan pisze: Trzeba walczyć dalej![]()
Wiadomo juz na ile wylecial Ade? Sadzac po jego reakcji to mysle, ze minimum 4 tygodnie. Ale to tak na oko.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lut 2009, 17:53
hamstring injury, znaczy 3 tygodnie minimum.mistyk pisze:Wiadomo juz na ile wylecial Ade? Sadzac po jego reakcji to mysle, ze minimum 4 tygodnie. Ale to tak na oko.
jak mniemam o jak najlepsze miejsce w lidze.mistyk pisze:A o co walczycie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 lut 2009, 17:54
TaaaaaJest jeden pkt, gdyby nie sedzia, który nie uznał prawidłowo zdobytej bramki, byłyby 3 pkt. Trzeba walczyć dalej
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 lut 2009, 18:28
Jak dla mnie jeden z nich robił wślizg. Poza tym to że oni sobie przestali grać nic nie znaczy, bo zagwizdać mógł sobie ktoś na trybunach, a oni swoją postawą chcieli nabrać sędziego np.red85 pisze: Po drugie - zdaje mi się, że jeden, czy dwóch zawodników Spurs będących na linii przestało już grać na kilku sekund przed tym, jak Eboue wbił piłkę do siatki.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lut 2009, 18:31
Bzdura. Po takim pchnięciu nikt nie upada, a Woody poleciał bo potknął się o zawodnika, który leżał na murawie. IMO nawet bez tej ręki Eboue by się przewrócił. Co nie oczywiście nie zmienia faktu, że gwizdek był wcześniej i obrońcy Spurs nie bronili bramki.red85 pisze:Po pierwsze - Woodgate był pchnięty. Może i delikatnie, ale spowodowało to jego upadek i uniemożliwiło mu interwencję.
Jestem ciekawy na ile gotowy już Dudu jest, bo bardzo by nam się przydał w takiej sytuacji. Na kolejne mecze przewiduje jednak Nicklasa w składzie, co zbyt wielu bramek nam nie wróżyfieldy pisze:hamstring injury, znaczy 3 tygodnie minimum
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio