Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 lut 2009, 22:47
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 lut 2009, 14:36
Niee chce sie duzo napinać, ale to chyba kibic MU caigle starał sie po jednym spotkaniu obnizyć klase Torresa a podbić Jagielki. Dlaczego teraz nie moze być w druga strone, przeciez sa takie same argumenty, czy podstawy.red85 pisze:Każdemu obrońcy zdarzają się klopsy. Jagielka to solidny defensor, ale wczorajszy mecz mu nie wyszedł. Tak samo jakby nie wyszedł mu ze Stoke, Boltonem, czy innymi(co się zdarzało). To wy teraz próbujecie wyciągać daleko idące wnioski na podstawie jednego meczu.
MGiggs pisze:Mnie też śmieszy, gra Anglii podobała mi się tylko w 96. Kibice media na wyspach potrafią niezle mydlić oczy typu Anglia 06 najmocniejsza ekipa. Jednak podobnie kibice Barcelony i Piłkarze tłumaczyli porażki z ostatnich 2 sezonów, podobne tendencje.
Ewidentny problem na tleBarcelony, ale w momencie kiedy sie zyje 2 ostatnimi sezonami moze wcale nie bezpodstawny,MGiggs pisze:Myslalem że tylko barca specialnie przegryw by inni mogli wygrać
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 19 lut 2009, 16:00
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asta » 22 lut 2009, 17:53
Asta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 lut 2009, 18:52
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asta » 22 lut 2009, 18:55
Z zeszłego roku. Już wszystkich udało się rozpoznać na innym forum, oprócz http://img141.imageshack.us/img141/6104/87382742.jpgRealFan pisze:z kiedy sa te zdjecia?
nie jestem pewien czy na pierwszym nie jest przypadkiem adan. a pozostalych nie kojarze.
Asta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 mar 2009, 21:13
Radzę w końcu nauczyć się czytać ze zrozumieniem. O Jagielce mówiłem ja i to w kontekście słów Torresa. Przypomniałem więc, że trochę śmieszni brzmi krytyka angielskich obrońców w ustach zawodnika, który raz po raz jest kompromitowany przez Rio, a ostatnio nawet przez Jagielkę.Niee chce sie duzo napinać, ale to chyba kibic MU caigle starał sie po jednym spotkaniu obnizyć klase Torresa a podbić Jagielki. Dlaczego teraz nie moze być w druga strone, przeciez sa takie same argumenty, czy podstawy.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 mar 2009, 19:26
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 06 mar 2009, 21:08
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 mar 2009, 21:32
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 06 mar 2009, 22:28
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 mar 2009, 22:53
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 06 mar 2009, 23:06
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 mar 2009, 10:45
kopiac go po nogach...Ja widziałem mecz gdzie Khalid Boulahrouz osmieszał co akcje Ronaldinho.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 mar 2009, 11:09
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio