Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lut 2009, 23:11
Babel
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 24 lut 2009, 23:13
Pragnę przypomnieć, że mowa była o ustawieniu defensywy bez O'Shea i Evansa. Ten drugi to nasz diament i byłem przekonany, że nie zawiedzie, o ile jest faktycznie w pełni sił.Defensywa United silniejsza nizli pisali jej forumowi kibice.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 lut 2009, 23:14
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lut 2009, 23:20
Mało Interu oglądacie. Inter może oddawać mało strzalów, ale jak już odda dwa to oba moga być w bramce. To nie jest powód do radości tylko do troski. Choć nadal jesteście mocni, nadal jestescie faworytami i macie mecz u siebie.MGiggs pisze:Inter na San Siro zero celnych strzalow
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 lut 2009, 23:22
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Radekkkk » 24 lut 2009, 23:25
Czy tak się zachowuje Moderator?? Kibic wyraził swoją opinię słuszną zresztą a ty taki dajesz przykład nowym urzytkownikom forum?Nowy wejdzie na forum poczyta twoje bluzgi i już ma wyrobione zdanie o tym portalu? Myślisz że będą się liczyli z ostrzeżeniami które wystawisz wiedząć że sam nie zachowujesz się lepiej?Babel pisze:Chlopaczek znasz sie na piłce jak Wojtek Jagoda na komentowaniu! Fuck off. Powodzenia w PU z Werdrem.
Radekkkk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lut 2009, 23:33
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 24 lut 2009, 23:34
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lut 2009, 23:35
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lut 2009, 23:35
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Radekkkk » 24 lut 2009, 23:37
Jeśli uwarzasz że twój post był mądrzejszy to kończę konwersację bo nie ma sensu? A po drugie po co sprawdzałeś IP? Mi by się nie chciało klikać parę razy więcej.Babel pisze:Ironia R.A.B, ironia. Znamy Twoje IP, nie musisz się za nowym nickiem skrywac, tylko madrzej pisac.
Radekkkk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lut 2009, 23:39
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 lut 2009, 23:45
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lut 2009, 23:53
Kretywność naszej drugielj linii to mi... kretwyność na miarę naszych możliwości. My raczej nie wygrywamu kreatywnościa, tylko konsekwencją, siła fizyczną i geniuszem Ibrahimovica (mam nadzieje ze poznacie się na nim na OT jak Chievo Verona). Dość powiedziec, że jeden, nota bene odpowiedzialny za nasza kreatywność, jest wypozyczony do Chelsea a drugi nie miesci się w osiemnastce meczowej.mistyk pisze: Cos z kreatywnoscia w drugiej linii u was nie najlepiej Babel
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio