Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 27 lut 2009, 15:51

Mentor pisze:Czemu Pep miałby nie postawić na Eidura Ja tam przypuszczam, że Gudi zagra.
Wtedy Gudi grał naprawde dobrze, teraz raczej zawodzi kiedy wchodzi. W CdR takze w tym roku nie grał wybitnie. Ja tam mimo wszystko obstawiam trio Busquets-Xavi-Toure.
Michał M pisze:A tak poza tym, to dla mnie ostatnim hitem jest stwierdzenie Daniela van Buytena, że dopóki on będzie w Monachium to i Ribery tam będzie Nie potrzebujecie może świetnego/drewnianego (niepotrzebne skreślić) środkowego obrońcy?
Ogladałem ostatnie minuty Bayernu chyba z Koeln. Tam był chyba najefektywniejszym napadziorem Bawarczykow. Strzelil brameczke, mogl druga, wygrywał głowki. Przed sezonem Pep chcial napastnika o taki umiejetnosciach, wiec kto wie. :lol:

Ribery - Silva, z tej dwojki kogos Barca napewno bedzie chciala wyciagnac. Sezon pokazał, ze ktos taki jest potrzebny. Uniwersalny zawodnik, moze grac na skrzydłach jak i w środku. W momencie kiedy racimy inieste nie mamy drugiego takiego motoru napedowego w drugiej lini, a tak były ktoś do walki o miejsce i z Blada Twarza i Henrym, ktory nie ma co ukrywac takze nie ma rywala. Idealne wydaje sie rozwiazanie dla Barcy.

Wróć do „Hiszpania”