Jeśli Rensing zostanie i nadal będzie tak grał, to nie trzeba go nawet będzie sprzedawać, po prostu skończy mu się kontraktSaLi pisze: A co do Rensing'a ja na ten sezon mimo wszystko daje mu spory kredyt zaufania poprzez presje bycia 1 Gk FCB i następcą Olliego jeśli w przyszłym sezonie dalej tak będzie to dopiero go sprzedać.
Może i tak, skoro Milan chciał dać ile za Beckhama - 3 bańki? Oddo raczej nie powinien być droższySaLi pisze:a właśnie mi sie wydaje ,że byłby za tyle do wyciągnięcia i byłby świetną alternatywą Lahma na prawej ( w obliczu przyjscia Zyrkowa )
Nie wiem do końca, jaki jest wpływ Voellera na transfery w Leverkusen - czy decydujący czy też jeden z kilku głosow. W każdym razie, pominąwszy te transfery (Helmesa faktycznie "zaklepali" już 1,5 roku temu), Voeller odpowiadał by mi z uwagi na cechy osobowe i doświadczenie piłkarskie (jako ex-zawodnik, ex-trener i aktualnie dyrektor sportowy widział ten światek już w zasadzie z każdej perspektywy).SaLi pisze:Mnie równiez Voeller by pasował, ciekawe transfery ostatnio przepraowdził w L'kusen m.in. Augusto, Helmes to też jego sprawka ? bo wiem że jużod dłuższego czasu był zaklepany dla Bayeru?