Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2009, 23:48
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 04 mar 2009, 23:59
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 05 mar 2009, 0:15
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 05 mar 2009, 8:50
Ja je tylko czytamkama_reda pisze: Jak będziesz jeszcze kiedyś przeglądał owe niemieckie forum, to proszę zacytuj moją wypowiedź, z zaznaczeniem, że pochodzi z polskiego forum.
- i z 14 styczniaMichał M pisze:JEDNAK KLINSMANN!
No w lekkim szoku jestem, mam nadzieję, ze moje wczesniejsze obawy co do niego okażą się płonne![]()
Na pewno lepiej niż Veh czy Klopp, ale raczej gorzej niż Mourinho czy Benitez. .
Nic dodać, nic ująć.Michał M pisze:Borowski![]()
![]()
I gdzie oni niby mają zamiar go upakować? Nie gra na żadnej z pozycji, które aktualnie mamy w drużynie - ani nie jest DM-em, ani skrzydłowym. Jeszcze 2 lata temu byłem zwolennikiem jego ewentualnego transferu, ale teraz? Jedynie fakt, że był za darmo (nie licząc "handgeld") mnie jako tako przekonuje.
Wniosek nasuwa mi się z tego taki - po pierwsze, zapomnijmy o transferach w rodzaju Ribery'ego. Już żaden Quaresma czy inny obcokrajowiec na skrzydło do nas nie przejdzie, skoro w pomocy mamy takie niemieckie gwiazdy jak Schweini czy Borowski.
...
Naprawdę, mam nadzieję, że te najbliższe 2 lata z Klinsmannem (jeśli tyle tu wytrzyma) nie będą zmarnowane, i za 2 lata nie będziemy robić kolejnego "umbruch" jak to było latem ubiegłego roku...
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SaLi » 05 mar 2009, 10:31
SaLi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 06 mar 2009, 15:39
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SaLi » 07 mar 2009, 16:30
Michał M pisze:Rewelacyjny skład się na jutro szykuje
SaLi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 07 mar 2009, 17:25
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SaLi » 07 mar 2009, 17:57
SaLi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 mar 2009, 8:48
No ale przynajmniej Klinsmann ustawił ich jak chciałemSaLi pisze:O dziwo ten rewelacyjny sklad dzis dobrze gra w pilkę![]()
No Micho też niby strzelil bramkęSaLi pisze:glowka Van Buytena swoja droga zastanawiam sie czy nie powinien on zajac miejsca Micho na srodku def. wobec bardzo slabej dyspozycji tego ostatniego a tak Daniel zawsze daje nam jakis argument w ofensywie.
Oczywiście nadzieję trzeba mieć zawsze, nawet co do obrony tytułuSaLi pisze: Dobry mecz, dobra postawa pokazalismy ze potrafimy grac nawet w jednym ze slabszych zestawien. Ale to ni znaczy ze caly czas nie jestesmy w dupie byc moze to tylko znow 1 razowy wyskok ponad norme vide VfB czy Sporting. Ale nadzieje trzeba miec
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 10 mar 2009, 22:34
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 mar 2009, 22:35
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 10 mar 2009, 22:38
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 mar 2009, 22:49
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 mar 2009, 23:23
kama_reda
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited