ostrzegani sa tylko Anglici.. ciekawe co ?Fakt faktem, że do Anglii mało kto się boi przyjeżdżać na mecz. A do Italii? Kibice są ostrzegani, wręcz radzi się nie jechać na takie mecze.
Hiszpanie, Polacy, Francuzi i inni jada do Wloch nie dzieje sie nic, jada Angole i zostaja pocieci biedacy ... ee?? Czemu ich tak na swiecie nie lubia ze gdzie jada to sa awantury
nawet w meczu 7-1 na MU bylo slychac glownie Romanistow, pamietam wtedy komentarze ze wlasnie nie zawiedli tylko kibice w tej rywalizacji
W Rzymie to juz wgole nie kojarze zeby kiedykolwiek slychac bylo kogos innego niz Rome...
No ale faktycznie skonczmy sie licytowac bo jak widac kazdy nawet slyszy co innego
znajac FIFE i UEFA zadnych zmian nie bedzie przez najblizsze 100 latWyrównanie sił w ligach przyjdzie (mam nadzieję) po wprowadzeniu zasady 6+5 na które bardzo liczę
Mnie osobiscie ten pomysl bardzo sie podoba, liga angielska by lezala i kwiczala.. moze poza MU
Ale ze wlasnie liga angielska to liga w ktorej sa teraz najwieksze pieniadze nie bedzie zadych zmian ktore by ja krzywdzily.. jestem tego pewien