Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post autor: Jarzinho » 22 mar 2009, 13:34

Lech wygladał słąbiej niż w Zabrzu, szczegolnie było to widać po stwarzanych sytuacjach. Jesli lech nie bedzie otwierał wyniku po takich sytuacjach jak Lewandowski w Zabrzu czy Stilic wczoraj to bedzie im z uplywem minut coraz cięzej. Semir musi trafić z metra do pustej bramki, a nie w poprzeczke. :x Spodziewałem sie ciezkiego spotkania, bo Arka jest naszpikowana zawodnikami Lecha, a druzyny Michniewicza zawsze wygladaja na podwojnie zmotywowanych. Jednak sporo winy lezy takze po stronie Smudy. Nie wiem co chcial ugrać grając dwojka defensywnych pomocników i jednym napastnikiem. Injac badz Bandrowski w przerwie powinni zostac zmienieni na Wilka badz Cueto.
Oby po przerwie wrócili pozytywniej naładowani i z wieksza swieżoscia, bo czeka Wisła i ja bedzie trzeba ograć w Poznaniu.
Nie wiem co zrobiono wczoraj z murawa, ale wygladało to jak kopanie na plazy w CopaCabanie.

Śląsk odpada, spodziewałem sie, ze wygraja z Polonią, bo jednak na swoim terenie graja zdecydowanie lepiej niz na wyjazdach. Grając w przewadze, nie potrafili tego wkorzystać, Polonia była lepsza. Bobo wymyślił sobie napastnika, szkoda, że nie pomyslał nad zmiana tego ustawienia, bo nadal wyglada to słabo. Wrócił Sokołowski i to napewno jest wzmocnienie dla Czarnych Koszul.

W nastepnej kolejce nei liczac spotkania Lecha z Wisła, szykuje sie niezła wojna. Odra zdobyła komplet i Górnik z Piastem bedzie musiał wygrać, bedzie napewno ciekawie.

Wróć do „Wracając Do Meritum”