fieldy i Babel macie racje co do Kinga a ja zrobilem wtope bo myslalem o innym a napisalem jeszcze innego ... chodzilo mi o Micaha Richardsa z MC ten gosc jest kozakiem , tyle ze jego MC nie pusci bo kase moga zaoferowac o wiele wieksza niz Moratti , chyba ze pokusil by sie mlodzian o wieksza klase sportowa wtedy nie stoimy na straconej pozycji
Babel napisales ze
masz absolutna racje ale w obronie jesli juz wydawalismy duze pieniadze to wychodzilismy na tym bardzo dobrze , moze jedyny ewenement to Cannavaro , zreszta puki co nie ma nikogo dobrego na srodek do sciagniecia piłkarzyny z Hiszpani sie nie nadaja bo to co tam sie wyprawia w grze obronnej to o pomste do nieba wola [*] , wpadl mi do glowy jeden pomysl na zastepce Maicona , chodzi mi o tego mlodziutkiego kapitana PSG nie pamietam jak sie nazywa ale wiem ze moze grac na prawej ktora jest jego nominalna strona i od wszelkiej biedy na srodku ... szkoda tylko ze nikt sie nie zainteresuje tym graczem z naszego zarzadu .Trzeba jednak pamiętać, że kupowanie świetnych graczy za wielkie pieniadze wcale nie oznacza zbudowania drużyny
Maciek (interista)
jezeli Hamsyk jest malo kreatywny to my chyba o 2 innych graczach rozmawiamy , od Lampsa jest o wiele bardziej kreatywny od Gerarrda nie bardzo bo anglik zasowa wszedzie i robi wszystko co sie da , ale w taktyce 4-3-3 to Hamsyk jest bardziej wydajnieszy moim zdaniem od Diego bo brazylijczyk nie bedzie wracal za pilka i odbieral jak straci a Hamsyk to taki typ ze wroci powalczy i skonstruuje . No takie jest moje zdanie nie musicie sie z nim zgadzac , a rzeczywistosc moze byc dla mnie na tyle brutalna ze nie bedzie ani Slowaka ani Brazylijczyka ani 2 wyzej wymienionych Argentynczykow , a przyjdzie stary Millito i ochlap w postaci Deco [*] .