Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1521
Kibicuję: Inter Mediolan

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: coco » 23 mar 2009, 15:58

Babel w obecnym futbolu licza sie negocjacje , tutaj 1 miejsce zajmuje Aluas z Lyonu i zarzadcy Porto ktorzy zarabiaja krocie na pilkarzach , mysle ze Hamsyk przy dobrych negocjacjach kosztowalby max 19 mln , cena w sam raz jak za niego , pisane ze werder chce sie pozbyc Diego to chyba niedorzecznosc po czesc ? fakt ze konczy mu sie kontrakt ale maja przed soba jeszcze 2 okienka zeby go sprzedac werder w Lm gral nie bedzie wiec kupno Diego w trakcie LM bedzie mozliwe zwlaszcza ze bedzie mogl grac w tych rozgrywkach . Widze tez ze tak jak i mi wydaje Ci sie ze typem napastnika dla Ibry bedzie ktos pokroju Cassano / Lavezzi IMO to dobre rozwiazanie bo akcje dzieki takim grajka mialy by zabojcze tempo ale z 2 strony wiemy wszyscy ze to nie sa snajperzy pokroju RvN czy chocby Inzagiego , Zarate z mila checia bym widzial bo marnuje sie w Lazio a wszyscy pamietamy jak gral na poczatku sezonu czy chocby w meczu z Interem na SS gdzie wkrecal naszych obroncow jak chcial , faktem tez jest ze nic nie wyniklo z tego bo na bramce byl Juliusz :* :rydzyk: , wziecie w pakiecie Hamsyka i Lavezziego bylo by bardzo korzystne mozna by wyplacic pewna sume i dolozyc Jimeneza i kilku innych zbednych . Jesli chodzi o Roberta to wydaje mi sie ze z nim bedzie tak jak i z Suazo , tam graja wszyscy pod niego , Inter to chyba za wysokie progi choc jedno jest pewne ze Aquafresca nie bylby jezdzcem bez glowy bo szybkosci takiej jak Honduranin nie posiada .

fieldy i Babel macie racje co do Kinga a ja zrobilem wtope bo myslalem o innym a napisalem jeszcze innego ... chodzilo mi o Micaha Richardsa z MC ten gosc jest kozakiem , tyle ze jego MC nie pusci bo kase moga zaoferowac o wiele wieksza niz Moratti , chyba ze pokusil by sie mlodzian o wieksza klase sportowa wtedy nie stoimy na straconej pozycji

Babel napisales ze
Trzeba jednak pamiętać, że kupowanie świetnych graczy za wielkie pieniadze wcale nie oznacza zbudowania drużyny
masz absolutna racje ale w obronie jesli juz wydawalismy duze pieniadze to wychodzilismy na tym bardzo dobrze , moze jedyny ewenement to Cannavaro , zreszta puki co nie ma nikogo dobrego na srodek do sciagniecia piłkarzyny z Hiszpani sie nie nadaja bo to co tam sie wyprawia w grze obronnej to o pomste do nieba wola [*] , wpadl mi do glowy jeden pomysl na zastepce Maicona , chodzi mi o tego mlodziutkiego kapitana PSG nie pamietam jak sie nazywa ale wiem ze moze grac na prawej ktora jest jego nominalna strona i od wszelkiej biedy na srodku ... szkoda tylko ze nikt sie nie zainteresuje tym graczem z naszego zarzadu .

Maciek (interista)

jezeli Hamsyk jest malo kreatywny to my chyba o 2 innych graczach rozmawiamy , od Lampsa jest o wiele bardziej kreatywny od Gerarrda nie bardzo bo anglik zasowa wszedzie i robi wszystko co sie da , ale w taktyce 4-3-3 to Hamsyk jest bardziej wydajnieszy moim zdaniem od Diego bo brazylijczyk nie bedzie wracal za pilka i odbieral jak straci a Hamsyk to taki typ ze wroci powalczy i skonstruuje . No takie jest moje zdanie nie musicie sie z nim zgadzac , a rzeczywistosc moze byc dla mnie na tyle brutalna ze nie bedzie ani Slowaka ani Brazylijczyka ani 2 wyzej wymienionych Argentynczykow , a przyjdzie stary Millito i ochlap w postaci Deco [*] .

Wróć do „Włochy”