Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 272

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 28 mar 2009, 19:40

Ja pierdole, co oni pili/palili przed meczem? Nas San Marino rozjdzie.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 mar 2009, 19:40

BORUC :arrow: :haha: :haha: :haha: :haha: ja już nie płacze po naszej grze... to jest zbyt śmieszne, żeby płakać :!:
ŻAL. Pewnie słońce zmieniło pozycje o 180* i teraz znów go drażni :haha: albo powiedzą, że błąd obrońcy bo mu podawał, albo murawa nie równa i piłka się odbiła...

Gra fatalna, trener nie prezentuje intrernational level, zero składnych akcji, bramka szczęśliwa dla nas i jak dobrze, że nie awasujemy na MS bo może Leo straci swój dożywotni kontrakt z kadrą

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 mar 2009, 19:44

Benhauer...<papapa>

Dziś ostatecznie się skompromitował...Kolejny nie international level, udowodnił, że stary tulipan opowiadał kompletnie bzdury... Co by się działo gdyby na Euro pojechał Jeleń, Brożek, Wichniarek...

Won;]

BORUC! JESTEŚMY Z TOBĄ!

PS. Kolejne genialne zmiany, jak przegrywamy napastnik za napastnika... :haha:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 mar 2009, 19:47

Myślę, że Żewłakow grając w piłkę na obronie od jakichś 20 lat parę razy usłyszał, że nie podaje się piłki do bramkarza w kierunku bramki. Co nie zmienia faktu że Boruc szybko o tej bramce nie zapomni, zresztą media nie dadzą mu o niej zapomnieć.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2009, 19:51

Oho, nawet nie zdążyłem tu zajrzeć, a już widzę to, czego się spodziewałem.
Mam cztery pytania do "fahór" powyższych:
1. Gdzie jest błąd Leo, że Boruc minął się z piłką przy pierwszej bramce?
2. Gdzie jest błąd Leo, że Wasilewski skompromitował się przy kryciu przy drugiej bramce?
3. Gdzie jest błąd Leo, że Żewłakow zrobił coś, czego nie robią moi nastoletni podopieczni, a Boruc... Szkoda słów.
4. Ok, niech Leo odejdzie, w tym meczu trudno powiedzieć, by wielce zawinił, ale... Kto za niego?

Wynik to wina piłkarzy. Nie wina Leo, że nie ma piłkarzy do gry na tym boisku. To jak w Azerbejdżanie - tam też kiedyś gospodarze wykorzystywali murawę i warunki do tego, by zatrzymywać wielkich. I im się udawało - a Irlandia ma na dodatek lepszych graczy na kilku pozycjach od nas...

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 28 mar 2009, 19:54

Wilmore pisze:a Irlandia ma na dodatek lepszych graczy na kilku pozycjach od nas...
Z taką formą to oni będą mieli problemy z San Marino.
Wilmore pisze:1. Gdzie jest błąd Leo, że Boruc minął się z piłką przy pierwszej bramce?
W wystawieniu go w podstawowej 11.
Wilmore pisze:2. Gdzie jest błąd Leo, że Wasilewski skompromitował się przy kryciu przy drugiej bramce?
Wilmore pisze:3. Gdzie jest błąd Leo, że Żewłakow zrobił coś, czego nie robią moi nastoletni podopieczni, a Boruc... Szkoda słów.
Wilmore pisze:4. Ok, niech Leo odejdzie, w tym meczu trudno powiedzieć, by wielce zawinił, ale... Kto za niego?
Smuda.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 mar 2009, 19:55

Wilmore pisze:Oho, nawet nie zdążyłem tu zajrzeć, a już widzę to, czego się spodziewałem.
Mam cztery pytania do "fahór" powyższych:
1. Gdzie jest błąd Leo, że Boruc minął się z piłką przy pierwszej bramce?
2. Gdzie jest błąd Leo, że Wasilewski skompromitował się przy kryciu przy drugiej bramce?
3. Gdzie jest błąd Leo, że Żewłakow zrobił coś, czego nie robią moi nastoletni podopieczni, a Boruc... Szkoda słów.
4. Ok, niech Leo odejdzie, w tym meczu trudno powiedzieć, by wielce zawinił, ale... Kto za niego?

Wynik to wina piłkarzy. Nie wina Leo, że nie ma piłkarzy do gry na tym boisku. To jak w Azerbejdżanie - tam też kiedyś gospodarze wykorzystywali murawę i warunki do tego, by zatrzymywać wielkich. I im się udawało - a Irlandia ma na dodatek lepszych graczy na kilku pozycjach od nas...
Mam dziwne wrażenie (subiektywne jednak), że nasza gra z Dudką w środku pomocy zamiast Bandrowskiego i w środku z Bosackim wygladalaby lepiej. Pomyłka personalna jak dla mnie (dość istotna).

Co do Boruca to Fabian i tak dzisiaj nie mógł grać, bo jakąś infekcję złapał.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2009, 20:11 przez maciek_88, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 mar 2009, 19:56

Boże co za żałosne gadanie.
Gdzie zasługa Leo, że Smolarek był w życiowej formie i co strzelał wpadało?
Gdzie zasługa Leo, że Krzynówkowi wyszedł genialny strzał, a Ricardo odbiła się piłka od pleców?
Gdzie zasługa Leo, że Van Buyten popełnił bład i zrobił go Matusiak, który do końca kariery takiego obrońce nie wikiwa?

To zasługa piłkarzyi błedów przeciwnika, nie Leo.

Kreujesz się na eksperta, a wypisujesz bzdety jak kompletny impotent piłkarski.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2009, 20:01

:lol: Teraz to łatwo powiedzieć, że błąd polega na wystawieniu kogoś w pierwszej 11. Ale Żewłakow to kapitan, a Boruc gra od dawna w kadrze i ostatnio bronił dobrze, NIKT nie miał prawa się spodziewać, że tak będzie wyglądał mecz.
Polak mądry po szkodzie, jak zwykle.
Głupi byłem, liczyłem na dyskusję, a po takim meczu będą tylko hektolitry żółci wylewane przez idiotów na trenera.
maciek_88
Cholera wie, jak prezentowali się na treningach, ale... Dudka często z Żewłakowem grał w obronie, Bosacki nie. Bandrowski to faktycznie pomyłka, ale jeśli już - sam bym tak zrobił, pewnie jak wielu innych - stawia się na Dudkę na stoperze, to kogo na środek pola dać? Bandrowskiego lub Trałkę. Z dwojga złego wolę lechitę.

W Smudę jako selekcjonera nie wierzę. Nie bez powodu ignorowano go przy kolejnych wyborach trenerów kadry. Lubię go, ale niech dalej będzie w klubach.
Choć jeśli trafi się jakiś dobry kandydat, to niech Leo sobie idzie precz, lubię go, ale przynajmniej skończy się pieprzenie od rzeczy fahór na jego temat i będzie kolejny trener.
Problem jest jeden. Polska nie ma piłkarzy. Z gówna bicza nie ukręcisz. To już nie lata 90, gdy byli piłkarze, a nie było trenera. Teraz jest na odwrót, ale... Ludziom się nadal zdaje, że nie ma trenera, a są piłkarze.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 28 mar 2009, 20:02

Wilmore pisze:Głupi byłem, liczyłem na dyskusję, a po takim meczu będą tylko hektolitry żółci wylewane przez idiotów na trenera.
Pewnie. Benhauer to kozak i nikt inny nie odniósłby lepszego sukcesu niż on. Kolego klapki z oczu. A od idiotów możesz sobie powyzywac np. na weselu w rodzinie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 mar 2009, 20:04

Problem jest jeden. Polska nie ma piłkarzy. Z gówna bicza nie ukręcisz. To już nie lata 90, gdy byli piłkarze, a nie było trenera
Powiem krótko: GÓWNO prawda.
Kto nie jest zaślepiony i nie kieuje się international level to wie o kim mówię. Jeleń, Lewadnowski, Brożek, Błaszczykowski, Wichniarek...
Tak jak nasi niszczyli to zasługa Leo, jak grają słabo to wina piłkarzy.
Ślepemu kolorów nie pokaże, także bez odbioru.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2009, 20:06 przez Kamil232, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 mar 2009, 20:05

Wilmore pisze:
W Smudę jako selekcjonera nie wierzę. Nie bez powodu ignorowano go przy kolejnych wyborach trenerów kadry. Lubię go, ale niech dalej będzie w klubach.
Nie wiem czy pamiętasz, ale kiedyś Smuda był bardzo poważnym kandydatem na stanowisko selekcjonera. I dość istotne wtedy miało być zdanie kibiców. Więc w Sportowej Niedzieli (bodajże) było głosowanie idiotele kogo kibice wolą jako selekcjonera: Janusz W. czy Franz? Domyślasz się jaki był niestety wynik.

Taka nota historyczna :P

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2009, 20:08

maciek_88
Pamiętam. Teraz takie idiotele oglądam na tym forum. Inaczej tego nazwać się nie da.
Problem polega na tym, że z różnych względów Smuda trenerem kadry być nie powinien, moim zdaniem też pod względem warsztatu się nie nadaje. On był zawsze tylko kandydatem, ale jak przychodziło co do czego, to nikt go nie brał na poważnie pod uwagę.
Ale ponawiam pytanie - jak nie Leo, to kto? Chciałbym w Polsce zobaczyć trenera, który odnosi dzisiaj sukcesy, przychodzi do Polski i... Z tych piłkarzy nadal nie potrafi nic wycisnąć ponad to, co Holender.
Zmiana tak, ale zmiana z głową. Ta kadra to nie Milan, tu się trener nie wypalił. Jeśli PZPN ma asa w rękawie, to niech ściąga kogo chce, ale sensownego kandydata, a nie Majewskiego czy Engela, na których się zanosi.
Bo żeby nie było, że za rok uczestnicy dzisiejszego idiotele będą narzekać na Majewskiego i wspominać z sentymentem Holendra.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2283
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 mar 2009, 20:10

Wilmore pisze:Polak mądry po szkodzie, jak zwykle.

Ja upatruję klęski w ustawieniu.I tutaj nie możesz mi zarzucić, że po dzisiejszym meczu to zauważyłem.Czy grają z Walią, Irlandią czy z jakimś Ruchem Radzionków to gra w ustawieniu 4-5-1 nie przynosi efektu, gramy brzydko, bez pomysłu, nieefektywnie. Oczywiście Nasz tulipan tego nie widzi i dalej się upiera przy tym durnym ustawieniu.Swoją drogą trzeba mieć do tego wykonawców, których Benhaker nie ma, a jak sam doskonale o tym wie, to niech tak nie gra.
Jedyna drużyna, która gra futbol genialny w tym ustawieniu to Liverpool, ale przecież w RP Jeleń czy Brożek to nie Torres, a Roger to nie Gerrard.

A Więc 4-5- rulez !

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 mar 2009, 20:11

Jednak akcja - gol Irka regional level Jelenia a poza tym dno i trzy metry mułu. Wstyd :!:

Boruc niech spada do Widzewa razem z Matusiakiem próbować narodzić się na nowo. Wawrzyniak który nie potrafi wziąć rywala na plecy do MU. A cała reszta obrony i pomocy niech zostanie w Irlandii zbierać truskawki czy co tam chcą.
Wilmore pisze:Wynik to wina piłkarzy. Nie wina Leo, że nie ma piłkarzy do gry na tym boisku. To jak w Azerbejdżanie - tam też kiedyś gospodarze wykorzystywali murawę i warunki do tego, by zatrzymywać wielkich. I im się udawało - a Irlandia ma na dodatek lepszych graczy na kilku pozycjach od nas...
Wina dla mnie leży po obu stronach - gwiazdy na boisku i gwiazda na ławce trenerskiej. Dobry trener potrafi sprawić że słabsi piłkarze grają jak nigdy, ja mam wrażenie że gramy jak nigdy beznadziejnie. Niedawno twierdziłeś że wszyscy zyskują na treningach z wielkim Don Leo. Poza tym na boisku prezentujemy antykoncepcję nie będąc w stanie nic zrobić w ataku, obrona swoją drogą. Poza tym wiadomo że jak wygrywamy to Leo jest wielki, jak przegrywamy to mamy beznadziejnych piłkarzy. I tak można każdego tłumaczyć do usranej śmierci. A że Boruc potrafi puścić szmatę to wiadomo nie od dziś, znaczy jak widze nie wszyscy wiedzą.
MENDEZ pisze:jak dobrze, że nie awasujemy na MS bo może Leo straci swój dożywotni kontrakt z kadrą
Pomniki po nim za awans do Euro zostaną, w końcu dokonał cudu 8)

PS Za co Polaków nie kochają a szczególnie Boruca bo nie jestem na czasie :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”