Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 kwie 2009, 12:08
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 09 kwie 2009, 12:30
proceder fuzji jest jest w świecie najnormalniejszym rozwiązaniem , najlepszy przykład to Belgia , tam kluby się łączyły tyle razy że nie wiadomo co jest czym , jednak nikt nie ma problemu z nazwami .Wilmore pisze:Żebym ja bronił Legii...
Nawet w Warszawie często tak nie myślą, co nie zmienia faktu, że kradzież piłkarzy przez Legię była równie w porządku, jak nazywanie dzisiejszego Lecha Lechem. Niby prawnie ok, ale moralnie i historycznie śmierdzi na kilometr.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 kwie 2009, 12:39
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 kwie 2009, 13:00
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 09 kwie 2009, 13:42
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 kwie 2009, 16:07
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 09 kwie 2009, 16:55
1. to co wkleiłem świadczy o tym co piszę , ty natomiast nie rozumiesz rzeczy tłumaczonej przez kilka osób. Lech dał szereg dóbr niematerialnych , potencjalnych klientów klubu i chłonny rynek .Wilmore pisze:Nadal nie masz zielonego pojęcia, o czym ludzie do Ciebie piszą, kopiujesz i wklejasz tylko teksty z mądrzejszych źródeł.
Fajnie, tyle że to, co wkleiłeś, potwierdza tylko to, co inni mówią - że Lech ma z klubem, który kilka lat temu zakończył żywot, wspólną tylko nazwę i wiarę (stale mnie ta nazwa śmieszy).
Wpis do KRS ma taki, jak Lech Poznań sprzed kilku lat czy jak Amica Wronki?
I tym samym - QED. Sam napisałeś - Amica Wronki zmieniła tylko nazwę, dała pieniądze, no i mamy... Amicę Poznań.
Jak to miło, gdy rywal w dyskusji sam sobie strzela w stopę.![]()
Mam nadzieję, że kiedy będzie mi potrzebny prawnik, to trafię na kogoś zdecydowanie bardziej kompetentnego.
W tej chwili jestem ciekaw tylko jednego - kiedy kibice Lecha zaczną sumować sukcesy krajowe Amici i Lecha, żeby podbudować legendę swojego klubu.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 09 kwie 2009, 17:50
Nie wiem czy zauważyłeś ale nie robi tego nikt np:Wilmore pisze: Mam nadzieję, że kiedy będzie mi potrzebny prawnik, to trafię na kogoś zdecydowanie bardziej kompetentnego.
W tej chwili jestem ciekaw tylko jednego - kiedy kibice Lecha zaczną sumować sukcesy krajowe Amici i Lecha, żeby podbudować legendę swojego klubu.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 kwie 2009, 18:11
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 kwie 2009, 19:04
Masz słabą pamięćKillerbean pisze: Wcześniej w pucharze uefa grał zespół z Wronek i Krakowa , nikt nie mówił że lech gra drugi raz
i ostatecznie Lech umarł będąc winnym wierzycielom jeszcze 10 milionów. A ponieważ Lech już nie istnieje, nie zobaczą tych pieniędzy. Nie wiem czy potrzebny jest bardziej dobitny dowód, skoro nawet Widzew ze zmienioną nazwą został zmuszony do spłaty należności.W poniedziałek podpisano umowę przedwstępną. Amica będzie miała prawo korzystać z nazwy, barw, herbu i tradycji Lecha Poznań. - Za to wszystko musieliśmy sporo zapłacić. Sumy nie mogę podać, ale wystarczy to na spłatę bardzo dużej części zadłużenia - przyznał prezes Amiki Wronki SA Jacek Rutkowski. Czy to znaczy, że Amica przejmuje gigantyczny 20-milionowy dług Lecha? Nie
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 kwie 2009, 19:04
Przedewszystkim nie pisalem, ze na Reissa nie ma hakow. Moze i sa i Wy je znacie skoro juz jest oskarzony. To Legii odebrano tytuł, kto go odebrał Lech, Amica, Fryzjer. Pisalem to juz kilkakrotnie masz pretensje o ten tytul zgłos sie do ludzi, ktorzy wam go odebrali, byc moze oni przynajmniej mieli jakies podstawy, ty nie masz zadnych, zeby stawiać Reissa w takiej sytuacji. Jesli masz to je przedstaw.Bienias pisze:Skoro mowisz ze na Reissa nie ma hakow to poprosze o moralne zwrocenie tytulu Legii za 93. Sytuacja adekwatna jak do Reksia w tej chwili. W tej bo wierze ze go skarza a Lecha watpie bo jak sam powiedziales sa sprytni bardzo sprytni ale smrod za Kolejorzem czuc od dawna
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 kwie 2009, 19:20
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 09 kwie 2009, 19:32
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 kwie 2009, 20:10
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 kwie 2009, 20:13
Ja nie mam kompleksu Wisły, Wronek, Wawy nikogo. Juz pisałem nei jestem fanatykiem Lecha. kibicuje Lechowi i to wszystko. Wymagam od kogos kto najeżdza na Lecha dowodow, prawdziwych faktów, argumentów. Ktos kto jest przesłuchiwany ba ma przedstawione zarzuty - nie jest zaraz oskarzony, a przedewszystkim winny. Wiem to na własnym przykładzie. Amica najwieksze podobno zródło korupcji, oczko w głowie Fryzjera nadal nie ma postawionych chociaz zarzutów, ciagle jest podawane ze to jeden z najbardziej skorumpowanych klubów. Tyle lat, tylu wpadło, a oni nie- dla jednych ma to taki wyraz, dla drugich inny. Tylko pisze poraz kolejny przedstawcie dowody, chociaz namiastke.Bienias pisze:Jarzinho kompeks Wawy czy kompleks Wronek. Wybierz jedno. W koncu nowe pokolenie kibicow musi czuc nienawisc.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio