Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 kwie 2009, 18:28
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 kwie 2009, 18:29
A ja bym akurat był mocno zachowawczy w ocenianiu który z nich jest lepszy. Obecnie wszystko wskazuje na to, że w hierarchii Fergusona wyżej jest Foster. A z tym wylotem to chyba mocno przesadzone. Tomek ostatnio udzielił kilku wywiadów, w których mówił że nadal cierpliwie czeka.guru pisze:Nie wiem, ale wg mnie Foster jest lepszy od Kuszczaka. Na onecie coś czytałem, że Kuszczak na wylocie jest.Akarin pisze:Co jest z Kuszczakiem, że Foster broni jak nie ma van der Saara?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 kwie 2009, 18:31
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 kwie 2009, 18:42
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 kwie 2009, 19:44
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gniazdowy » 14 kwie 2009, 23:13
Gniazdowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 kwie 2009, 23:32
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gniazdowy » 15 kwie 2009, 10:16
Gniazdowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 kwie 2009, 11:31
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 kwie 2009, 11:43
A mnie zastanawia jak wielką rolę w jego pojawieniu miały rozgrywki Carling Cup. Tak juz wówczas się obawiałem, żeby ten puchar nam się nie odbił czkawką. Owszem grały często rezerwy, ale nie do końca. Taki Vidic zagrał mnóstwo spotkań, a teraz ma obniżkę formy, przypadek? Nie sadze. Wygraliśmy ten puchar, ale lekko mówiąc ma on średni prestiż i teraz są problemy...było go jednak odpuścić...Zastanawiam się tylko jak wielką rolę w jego pojawieniu się odegrały klubowe MŚ
Mam takie same obawy. Ale co zrobić w tej chwili? Odpuścić mecz z Porto, z Evertonem w Fa CUP? W takim momencie? NIestety trzeba podjąć ryzyko, obyśmy tylko majstra dowieźli...Nam nawet jeśli uda się jakoś awansować zostanie jeszcze walka o 3 skalp - FA Cup. Ta drużyna już teraz wygląda na wykończoną i z jednej strony, jak zapewne wszyscy kibice i piłkarze Manchesteru marzę o tym żeby United grali jak najdłużej w LM, z drugiej jednak, jeśli w tej drużynie nie nastąpi jakieś cudowne przebudzenie to nawet w przypadku przepchnięcia się dalej dzisiaj, trudno dawać United w chwili obecnej szanse z chcociażby Barceloną a próba wygrania wszystkiego może skończyć się tym, że zostaniemy z niczym.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 kwie 2009, 12:20
To jest jednak przejaw ogromnej ambicji klubu, która chce dokonać czegoś co wydaje się wręcz niemożliwe. No i ciężko mieć im to za złe. Oczywiście, że trzeba sobie wyznaczyć jakieś priorytety. Takim moim zdaniem powinna być obrona mistrzostwa, choć z drugiej strony Ferguson w jakimś wywiadzie powiedział, że najważniejsza będzie dla niego obrona Pucharu Europy. No, ale obrażać się na piłkarzy i menedżera, że chcą sięgnąć po wszystkie trofea byłoby trochę dziwne ze strony kibiców. Myślę, że nawet jak nie uda się im ten wyczyn, to będzie można być dumnym z ich postawy.Kamil232 pisze: A mnie zastanawia jak wielką rolę w jego pojawieniu miały rozgrywki Carling Cup. Tak juz wówczas się obawiałem, żeby ten puchar nam się nie odbił czkawką. Owszem grały często rezerwy, ale nie do końca. Taki Vidic zagrał mnóstwo spotkań, a teraz ma obniżkę formy, przypadek? Nie sadze. Wygraliśmy ten puchar, ale lekko mówiąc ma on średni prestiż i teraz są problemy...było go jednak odpuścić...
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 15 kwie 2009, 12:29
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gniazdowy » 15 kwie 2009, 12:40
Gniazdowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 kwie 2009, 14:36
Z niczym to po tym sezonie nie zostanie, wszak zdobył już Carling Cup i KMŚ, pomijając rangę tych rozgrywek, to jednak są to trofea. Jeśli chodzi o PL, to jeśli MU nie odpadną dzisiaj, będzie niezwykle ciężko im zdobyć trrofeum. Może się to wydawać dziwne co piszę, ale Liverpool nie gra już w żadnych rozgrywkach pucharowych, toteż będą mieli więcej sił na ostatniej prostej, United zaś w razie przejścia Porto będą mieli w perspektywie co najmniej dwa mecze półfinałowe, co najmniej ten jeden mecz półfinałowy w FA Cup i jeszcze spotkanie więcej w lidze (choć jest szansa na odskoczenie L'poolowi). Ciężko to wygląda, szczególnie, że piłkarze są wyczerpani, niemniej ja się przyłączam do Crisa, że ambicji Fergiego ganić nie można, chciał on bowiem osiągnąć coś historycznego, wielkiego, niestety ciężko to obecnie wygląda.Gniazdowy pisze:ale obawiam się, że może zostac z niczym
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 15 kwie 2009, 14:43
Każdy klub pokroju United zawsze chce walczyć o wszystkie trofea i powinieneś to wiedzieć. Poza tym Ja jestem przekonany że na FA Cup i Premiership mamy olbrzymie szanse ( Barcy moglibyśmy stawić czoło ale nie oszukujmy się, musiałaby wrócić forma sprzed roku a tego raczej spodziewać się nie można). Poza tym największe sukcesy zawsze rodzą się w bólach ,wielcy bohaterowie itp. nic nigdy nie dostaje się za darmo Ja jestem zdania że jeśli się zmobilizujemy to w Anglii możemy wygrać wszystko jak napisałem wyżej Barca raczej nieosiągalna choć finał to jeden mecz i kto wie ale na to za bardzo bym nie liczył ...Gniazdowy pisze:Ferguson rzucił się na głęboką wodę, poluje na każde mozliwe trofeum, ale obawiam się, że może zostac z niczym ale Rangersie rpzed rokiem..
majer13
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio