Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 12 kwie 2009, 15:54

Cueto powinien grać wiecej, regularniej. Decyzje kadrowe Smudy ostatnio mi wogole nie odpowiadaja. Gra na siłe sprawdzonymi zawodnikami nie dajac szans pozostałym. Anderson miał bardzo udana wiosne poprzedniego roku, jesienia praktycznie nie wchodził na murawe w meczach ligowych. Teraz kiedy kilka kontuzji dopadło LEcha, nagle sie okazało, ze nadal moze wiele dać tej druzynie, a gadanie, ze młody itp. nie maja odzwierciedlenia. Daje rade i także mam nadzieje, że zagra z ŁKS-em.
Co do Stilicia to on tak wyglada od samego przyjscia, masy ani nie nabrał ani nic nie zrzucił. Pewnie gdyby troche mial mniej to byłby szybszy, ale to nie jest jego zaleta. Po spotkaniach w UEFA troche przygasł, ale akurat wczoraj zagrał dobre zawody, posłął kilka świetnych piłek i co wazne znalazł sie w odpowiednim miejscu. Gorzej napewno wygladał chocby z Arką. Takze duzy wpływ na jego nieobecnośc ma brak Murawskiego czy Rengifo. Kiedy byli obok niego obaj to spokojnie kazdy z nich mogl cos tam rozegrać pociągnąć w środku do Rengifo, teraz został sam Bośniak, bo Lewy jesdynym napastnikiem.
Miałem nadzieje, ze Marcin bedzie prezentował się dobrze, że wroci do takiej formy jaką prezentował rok temu i się nie zawiodłem. W meczu z Wisłą wygladał dobrze, wczoraj jeszcze lepiej, to cieszy bo przy słabej formie pewnie musiałby na prawej grać Bosacki.

Wróć do „Polska”