Najpierw piszesz, że pewnie odejdą w lecie Lahm (
Robić w pory to możesz Ty jak w wieczorynce Bobowi Budowniczemu zawali się konstrukcja.
Nie odrzucam myśli, że Ribery może odejść, bo wiem, że całej kariery on w Bayernie nie spędzi. Więc perspektywa odejścia Francka mnie nie rusza w ogóle.
Wg pracy Ribery marzy o: United, Barcelonie, Realu. Osobiście mówił w wywiadzie, ze chcialby kiedyś grać dla Barcy albo Realu.
Ja nie mam powodów, żeby nie wierzyć w słowa samego piłkarza. Powiedział, że zostanie i czuje sie w Monachium dobrze. I nie widzę powodu, żeby to sie miało zmienić w najbliższym czasie.
Obowiazuje go kontrakt i sam mowił, że chce go wypełnić. Ja sobie nie wyobrażam na dzień dzisiejszy, żeby Franck został u nas dłużej niż do 2011 roku.
Jak odejdzie to nie bede pisał, że go zmusili, tylko podziękuję mu za spedzone w Monachium lata. I tyle. Jak odejdzie to bedzie mnie obchodziło tylko ile za niego dostaniemy i na jakich zawodników przeznaczymy te pieniądze.
Nie mówię, ze Franck kocha Bayern, że to jego życiowy cel grać w Monachium. Bo z pewnościa nie jest to prawdą. Ale wiem, że nie jest tak, że on chce zaraz odejść. Gdyby tak było to powiedziałby to. A na razie słyszałem tylko z jego ust zaprzeczenia.
Szanse na odejście Riberyego w tym okienku transferowym są bardzo małe.
Ps. Mam nadzieję, że wyjaśnisz mi dlaczego Lahm ma opuścić Bayern. Bo głównie z tego powodu napisałem, żebyś sie nie ośmieszał.