Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: przembal » 13 kwie 2009, 16:13

Humory troszke sie poprawily ale i tak nie za mocno.

Ciekaw jestem tego co sie bedzie dzialo po sezonie w Bayernie, czy Klinsman zostanie.
Z jednej strony zmiana trenera co sezon nie jest czyms dobrym dla druzyny. Projekt "Klinsman" mial trwac 2 lata i nikt nie oczekiwal wielkich sukcesow w tym sezonie. Zdarzały sie naprawde dobre mecze ale najwazniejsze to, to ze byly tez gigantyczne wpadki niegodne tego klubu!!! Nie wiem co mam myslec, jezeli Klinsman wygra wszystkie mecze do konca sezonu to pewnie zostanie a jak nie to ja na jego miejsce widzial bym Schustera i tyle w tym temacie.

Co do wzmocnien to ja osobiscie wybral bym kierunek wschod. Po zakontraktowaniu Olicia i Tymoszczuka dołożyłbym Dario Srne i Hleba. Mielibysmy wtedy naprawde fajny sklad, ktory wg mnie powinien wygladac tak:

--------?--------
Srna-Lucio-DvB-Lahm
-----Tymoszczuk------
Hleb----------Bastian
-------Ribery--------
-----Olic---Klose----

Specjalnie nie obsadzilem pozycji bramkarza bo ta pozycja jest dla mnie zagadka, jakos Enke ( o ktorego zakupie sie mowi)mnie nie przekonuje kto wie moze Butt bedzie bronil caly przyszly sezon a Rense bedzie jego zmiennikiem. Moze kupia Adlera albo kogos innego, nie mam pojecia.

Kluczowa kwestia jest jeszcze przedluzenie kontraktu z Ze Roberto. Lahm musi miec zmiennika i w obecnej kadrze tylko Ze sie do tego nadaje. Zmiennikiem Srny gdyby co moglby byc Altintop. Wiec boki obrony byly by obsadzone.

Pojawiaja sie tez ploty o zatrudnienu przez nas Canavaro... PO CO?? NA CO?? niech nikt nie wpadnie na ten genialny pomysl niech idzie do Milanu i wezmie za soba Oddo...
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2009, 16:46 przez przembal, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Niemcy”