Lech gral wielkie nic... Stilic - on niby mial grac w Celticu? chyba mu sodoweczka odbila
atmosfera niezla, szkoda ze tak malo miejsc...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 kwie 2009, 20:03
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 kwie 2009, 16:12
Gdyby Lech i Piast wykorzystali wszystko co mieli to wynik brzmiałby 6-2 może 5-2. W pierwszej połowie Lech miał przewage, kilka sytuacji, ale ponownie nie mogli sie wstrzelić Lewy czy Peszko. W Drugiej choćby 2 kapitalne obrony Kasprzika po strzałach Cueto, nie wiem czy przy drugiej sytuacji nie było bramki, bo repley zafundowany przez OrangeSport pokazywał tyle co nic. Stilić akurat wczoraj grał dobrze, rozrzucał akcje czy to do Peszki czy to do Wilka/Cueto. Lewandowskiemu także posłał 2-3 świetne piłki, ktore mogł lepiej spożytkowac.czeher pisze:Lech gral wielkie nic... Stilic - on niby mial grac w Celticu? chyba mu sodoweczka odbila
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 kwie 2009, 16:21
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mattowiec » 13 kwie 2009, 15:55
mattowiec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 kwie 2009, 19:42
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 kwie 2009, 20:56
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 kwie 2009, 22:07
No i niestety Twoje "prośby" się sprawdziły, a szkoda bo bardzo tu liczyłem na podział punktów )oczywiście wolałbym żeby wygrał Piast ale remis to był "cel" tego meczu po którym byłbym już niezmiernie zadowolony ). Jutro trzeba wygrać z ŁKS-em żeby utrzymać fotel lidera i jeśli tak się nie stanie to będę ogromnie zaskoczony. Dzisiaj Śląsk chyba definitywnie kończy walkę o puchary (piszę chyba bo już w tym sezonie widzieliśmy solidarny podział punktów u liderów) Cracovia -dla nich każdy punkt teraz cenny i patrząc że grali drużyna czołówki (choć gra ona ostatnio dość przeciętnie) powinno być powiedzmy małym krokiem w przód .guru pisze:Liczę na skromne 1:0 dla Legii.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 kwie 2009, 22:13
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abbe » 17 kwie 2009, 22:26
Abbe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 kwie 2009, 8:33
Brakuje tu Górnika, dla mnie napewno bedzie w 3 ostatnich zespołow. Nie wiem czy w barazach, ale ciezko mi sobie wyobrazić, że nagle zacznei zdobywać po 3 punkty. Moze wreszcie wygraja z Polonia, ale juz w nastepnej kolejce ponownie powinni stracić, bo Wisła walczy o mistrzostwo i nie pozwoli sobie na strate z Gornikiem.czeher pisze:nie wiem jak wy ale ja znam juz spadkowiczow... Lechia i Cracovia na 90%, nie wiem czy bedzie baraz ale jezeli tak to Ruch
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 kwie 2009, 13:28
Przy zwycięstwie z Lechem za tydzień myślę, że remis w Krakowie zupełnie powinien wystarczyć. Nawet ewentualna porażka z Wisłą nie powinna jakoś tragicznie skomplikować sytuacja biorąc pod uwagę terminarz. Zostaną mecze u siebie z ŁKS’em, Polonią Bytom i Ruchem + wyjazd do Wrocławia na mecz z o nic nie grającym Śląskiem. W tych meczach spokojnie powinno być 10-12 punktów.Jarzinho pisze:Co do spotkania z Legia, to nawet jesli Legia wygra z Lechem, to zeby myslec o jakies przewadze musi wygrać z Wisła
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 18 kwie 2009, 13:39
Na Śląsk bym za bardzo nie liczył nie grają oni za bardzo nic na wiosnę ;)Poza tym myślę że zdobędziemy punkty w Wa-wie ,a przynajmniej wygramy jeden meczZico_FCI pisze:Zakładając porażkę z Legią – z Polonią i Śląskiem
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 kwie 2009, 14:01
Polonia z Lechem gra chyba w przedostatniej kolejce i jeśli do tego czasu straci szansę na mistrzostwo to faktycznie może ten mecz odpuścić.majer13 pisze:Poza tym myślę że zdobędziemy punkty w Wa-wie ,a przynajmniej wygramy jeden mecz
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 kwie 2009, 14:53
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 kwie 2009, 15:03
SlaboJarzinho pisze:Słabo widzę tą Arke w spotkaniu z Wisła, tam nastało takie zamieszanie, ze jeszcze 2-3 kolejki i moga być w strefie spadkowej.
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio