Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 kwie 2009, 20:29
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 kwie 2009, 20:31
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 kwie 2009, 20:34
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: art23 » 18 kwie 2009, 20:36
art23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 kwie 2009, 20:38
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 kwie 2009, 20:38
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 kwie 2009, 20:43
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 18 kwie 2009, 22:59
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 kwie 2009, 23:00
Nic i tu jest problem.KajoFC pisze:nie pamiętam co takie Denilson zrobił że zasłużył na taką notę
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 kwie 2009, 23:39
Widać nie oglądałeś meczu zbyt dokładnie. Denilson w środku pola przecież nie istniał, ani jeśli mówimy o poczynaniach ofensywnych, ani w defensywie. Zreszta już pisałem, że taki Lampard, Ballack czy Essien robili z nim co chcieli. Automatycznie przez fatalną postawę Denilsona cofać musiał się Robin i Cesc. Razem z Fabianem i Abou zdecydowanie najsłabsi na boisku.KajoFC pisze:Oceny ze Sky Sport nieźle objechały po Fabianie i Denilsonie ,nie pamiętam co takie Denilson zrobił że zasłużył na taką notę
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 kwie 2009, 1:36
Ty to może niech Chelsea każdy mecz zaczyna powiedzmy od 0-2 w pałe, bo to ich bardziej będzie motywować?Oglądałem mecz dopiero od 30 min i cieszyłem się że Arsenal strzelił bramkę bo wiedziałem że to ich bardziej zmotywuję do odrabiania strat
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 kwie 2009, 4:36
Ty to może niech Chelsea każdy mecz zaczyna powiedzmy od 0-2 w pałe, bo to ich bardziej będzie motywować?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 kwie 2009, 8:03
a jak może jeden słabszy mecz, gdzie defensywa była rozbita decydować o przyszłosci bramkarza ?Magnum pisze:Jak sądzicie panowie, czy ten dzisiejszy mecz zaważy powaznie na przyszłości Fabiana w Arsenalu czy niekoniecznie?
ale umówmy się ... co Denilson mógł zrobić w rywalizacji z Lampardem, Ballackiem, czy Essienem, którzy nie dosyć, że przewyższają go o klasę [ile klas to już zostawiam bez komentarza] to jeszcze kapitalnie współpracują ze sobą.Duch pisze:Widać nie oglądałeś meczu zbyt dokładnie. Denilson w środku pola przecież nie istniał, ani jeśli mówimy o poczynaniach ofensywnych, ani w defensywie. Zreszta już pisałem, że taki Lampard, Ballack czy Essien robili z nim co chcieli.
A ja mówiłem, że Wenger może chcieć odpuścić. Niby mówi, że Song dużo grał i nie chciał go przemęczać, ale taki Arshavin przecież gra raz na tydzień, więc przemęczony raczej nie jest. Nasri grype już chyba przeszedł i odpoczywał 2, czy 3 mecze, więc w czym problem ?Duch pisze:Jak dla mnie to dzisiejszy mecz zajebał Wenger już samym ogłoszeniem składu.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 kwie 2009, 9:13
Po prostu byłem pewny że odrobią straty i wygrają ten mecz ,wiedziałem że chcą przejść do finału więc taki wynik ich musi bardziej zmotywować do comeback'u. Z LFC też przegrywali 2:0 a wyciągnęli na 3:2 więc czemu by nie mogli tego samego uczynić z Arsenalem który był w gorszej sytuacji kadrowej. Chyba Kamil tez liczyłeś na to że MU da rade wygrać u siebie gdy Porto strzeliło pierwszą bramkę gdyby nie ten błąd w końcówce to dzięki Tevezowi byście wygrali 2:1 ;>Kamil232 pisze:Ty to może niech Chelsea każdy mecz zaczyna powiedzmy od 0-2 w pałe, bo to ich bardziej będzie motywować?Oglądałem mecz dopiero od 30 min i cieszyłem się że Arsenal strzelił bramkę bo wiedziałem że to ich bardziej zmotywuję do odrabiania strat
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 kwie 2009, 11:38
OK, doskonale wiem jak potencjał ma druga linia w Chelsea, ale przyznasz, że Denilson miał kilka głupich strat. Jeśli przyjąć, że miał wczoraj spełniać rolę tego defensywnego pomocnika to wypadł strasznie słabo. W grze do przodu też wiele nie wnosił. Żeby jednak nie było, że odpowiedzialność za porażkę zwalam tylko na niego, bo tak nie jest. Denilson to dobry chłopak, ale na Wembley rady nie dał ... może to już kwestia zmęczenia, może gorszy dzień.fieldy pisze:ale umówmy się ... co Denilson mógł zrobić w rywalizacji z Lampardem, Ballackiem, czy Essienem, którzy nie dosyć, że przewyższają go o klasę [ile klas to już zostawiam bez komentarza] to jeszcze kapitalnie współpracują ze sobą.
Ale jaki miał w tym celfieldy pisze:A ja mówiłem, że Wenger może chcieć odpuścić.
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio