Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kluchman » 19 kwie 2009, 11:38

gunjah pisze:Ano faktycznie, przerazliwie slaba ta druga polowa byla. Pomijam totalna dominacje na boisku - Getafe poza jedna wrzutke na afere nie istnialo. A po stronie Barcelony nieuznany prawidlowo zdobyty gol, odgwizdany spalony Messiego gdy wychodzil na czysta pozycje. Dwie sytuacje Eto`o - jedna w slupek a druga minimalnie niecelna. Mysle ze sytuacjami moznaby spokojnie obdzielic kilka spotkan Realu :]
to super. graliscie w drugiej polowie po prostu przecietnie. duzo slabiej niz do tego przyzwyczailiscie. nie utrzymywaliscie sie dlugimi okresami przy pilce, nie bylo ladnych akcji z pierwszej pilki, w ogole nie bylo ladnych akcji, czyli jedynego co skusilo mnie, zeby was ogladac, bo wczoraj naprawde nie mialem na to ochoty. pojawilo sie tylko kilka dobrych prostopadlych podan i to wszystko. nie bylo tej dominacji, ktora jest u was zazwyczaj. ale co tam, w koncu barca zawsze gra pieknie bo tak juz sie przyjelo. i chocby nie grala pieknie to i tak gra pieknie i juz. getafe nie mialo wielu okazji, a juz na pewno nie dobrych. ale bylo ich wiecej niz jedna wrzutka na afere. jedyne co robiliscie w tym czasie naprawde dobrze to gra pomocnikow w destrukcji.
gunjah pisze::boruta: rozbawiasz mnie człowieku, doliczenie trzech minut to najwieksze złodziejstwo jakie widziałem na oczy - Getafe gniotło i gniotło i było bliskie wyrownania, ale zly sedzia za szybko skonczyl mecz. Do tego w momencie w ktorym pilkarze Barcelony stlamszeni przez dazace do wyrownania Getafe wychodzili z akcja z ktorej moglo cos wyniknac.
czemu zlodziejstwo? mozesz mi wytlumaczyc, dlaczego doliczenie trzech minut to zlodziejstwo? to teraz zagadka dla ciebie: ile mniej wiecej trwa wlasciwy czas gry w pilce noznej po odjeciu wszystkich przerw? piszac wszystkich mam na mysli naprawde wszystkie, a nie tylko wtedy kiedy ktos lezy na boisku po faulu. doliczenie trzech minut to jest standard i bardzo rzadko dolicza sie mniej.

przyszlo jakies viscadziecko i musi sie frustrowac bo ktos nie napisal o cudownej barcy i oczywiscie musi pisac cos o realu. wiecej luzu czlowieku.

Wróć do „Hiszpania”