Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Abbe
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Abbe » 19 kwie 2009, 12:58

Dla mnie mecz Bordeaux - Lyon raczej do odpuszczenia. Sam myślę nad overem, ale te francuskie hity to różne są, czego przykładem był mecz z ostatniej kolejki -Lille - PSG. Niby każdy się bramek spodziewał, a tu bezbramkowy remis. Ale dzisiaj bramki muszą być, obie drużyny walczą o mistrza, więc... Jeszcze się zastanawiam :D

Marsylia - jak najbardziej! Wprawdzie Lorient to niezbyt wygodny rywal, ale do ogrania, tym bardziej że forma Marsylii wysoka. Jak dla mnie to nawet czysta dwójeczka, sam tak chyba zagram, bo kurs bardzo kusi. (1,95 na BAH - aż żal nie zagrać!)

Valladolid - Villarreal - hm... mnie tu 1X kusi, ale raczej ten typ sobie odpuszczę. Różnie może być, nie pasuje mi to spotkanie całkowicie.

Ja zagrałem dzisiaj coś takiego:
US Palermo - FC Bologna (Typ) 1 1,70
Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzow (Typ) 1 1,80

No i myślę nad tym:
Udinese Calcio - AC Fiorentina X2
AC Siena - Chievo Verona X2
Atalanta Bergamo - Reggina Calcio X2

Udine szalało w czwartek, co kosztowało ich bardzo dużo sił. Viola walczy o puchary, więc musi to wygrać. Chievo gra ostatnio dobrze, Siena już jest spokojna utrzymania, więc gra o nic i problemów nie będzie robić. Podobnie Atalanta. Dla Regginy to bardzo ważny mecz, jeśli cały czas myślą o utrzymaniu. Te podpórki dały razem niezły kurs, więc spróbujemy szczęścia...

Wróć do „Bukmacherka”