chyba ok 5 mln, jesli mnie pamięć nie myliMazurXIII pisze:to za ile Ferguson puścił Pique?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2009, 22:04
chyba ok 5 mln, jesli mnie pamięć nie myliMazurXIII pisze:to za ile Ferguson puścił Pique?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 maja 2009, 22:05
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 02 maja 2009, 22:05
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 02 maja 2009, 22:05
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 02 maja 2009, 22:06
Miał do wyboru - świetnie radzącego sobie w PL wychowanka, czy notującego dosyć często babole Pique. Wybrał tego pierwszego i nikt nie powie, że źle zrobił. Evans w tym sezonie jest fantastyczny.BTW - to za ile Ferguson puścił Pique?Czyżby na starość zatracił umiejętność oceny potencjału zawodników?Dziś Katalończyk był najlepszym środkowym obrońcą na boisku,z Chlesea też zagrał bardzo dobrze (niemal nakrył Drogbę czapką - ale to s sumie wynikało z taktyki Hiddinka)...
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 maja 2009, 22:07
akurat jako postronny kibic jestem przekonany ze Barcelona nie pojedzie do Londynu sie bronic...żeby to czasem Barca nie musiała sobie stawiać czegoś w Londynie
a moze Evans i Pique razem nie chcieliby czekac na to az Ferdinand zwolni miejsce??w Manchesterze nie bylo miejsca dla dwoch zdolnych srodkowych obroncow.Rio spokojnie moze pograc 4-5 lat na wysokim poziomieNo to zrobił interes życia (biorąc pod uwagę starzejącego się Rio)...
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 maja 2009, 22:12
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 02 maja 2009, 22:13
hehe strasznie dał:P W/g mnie to jak na tylu zawodników Realu w polu karnym fajnie by było gdyny Alves "nie oglądał meczu" tylko też pomógł kolegom. Pique miał 3 graczy ze sobą bo reszta spodziewała się chyba wrzutki na krótki słupek...red85 pisze:Nie wiem jak można mówić, że Pique zagrał jak profesor jak przy bramce Ramosa dał po prostu ciała...
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 02 maja 2009, 22:14
Ja napiszę,że źle zrobił - Ferdinad pogra na poziomie jeszcze z 2-3 lata (ostatnio coś za często łapie drobne urazy - starość nie radość) a Vidic DLA MNIE nie jest jakimś wybitnym defensorem...Miał do wyboru - świetnie radzącego sobie w PL wychowanka, czy notującego dosyć często babole Pique. Wybrał tego pierwszego i nikt nie powie, że źle zrobił. Evans w tym sezonie jest fantastyczny.
Nie wiem jak można mówić, że Pique zagrał jak profesor jak przy bramce Ramosa dał po prostu ciała...
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 02 maja 2009, 22:15
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 maja 2009, 22:16
MazurXIII pisze:Co do SFG i Pique - zdarza się...a jak zagrał dziś najlepszy obrońca świata (przynajmniej za Capello) niejaki S.Ramos?Poza tym Katalończyk w tym sezonie nie notował takich baboli jak np. Vidic,więc przyganiał kocioł garnkowi...
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 02 maja 2009, 22:17
8, a jest to bardzo możliwejeszcze 8 [czy 9, już nie pamiętam]
sudden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 maja 2009, 22:18
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 02 maja 2009, 22:19
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 02 maja 2009, 22:22
Dla Ciebie może i nie jest, ale dla znakomitej większości ludzi znających się na futbolu jest. W mojej opinii Serb nie osiągnął jeszcze takiej perfekcji jak chociażby Rio w tamtym sezonie, ale ma jeszcze czas.Ja napiszę,że źle zrobił - Ferdinad pogra na poziomie jeszcze z 2-3 lata (ostatnio coś za często łapie drobne urazy - starość nie radość) a Vidic DLA MNIE nie jest jakimś wybitnym defensorem...
Tak, powiedz nam jeszcze, że Pique jest w tym sezonie lepszy niż Vidić. Pique w ogóle ma mało okazji do popełniania błędów.Poza tym Katalończyk w tym sezonie nie notował takich baboli jak np. Vidic,więc przyganiał kocioł garnkowi..
Nikt nie miał wątpliwości, że z Pique będzie klasowy obrońca w PD. W PL się jednak niezbyt sprawdzał, a Fergie w zamian może dawać szansę innym (w tym roku korzysta z tego Evans, a w przyszłych będzie nim Cathcarty. Na brak klasowych stoperów nie narzekamy).Założę się,że w perspektywie 3-4 lat poczujecie się jak kibice Juve kiedy myślą o Henrym albo Milanu kiedy wspominają Vieirę (wiem o czym piszę)...
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio