Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Yukasz » 02 maja 2009, 22:35

Yukasz pisze:A teraz serio - mnie w pełni usatysfakcjonuje tak gdzieś 3:0 dla Barcy, inaczej będę czuł niedosyt :chill:
Ciekawe ile osób stwierdziło że nie myślałem serio lub że zderzyłem się ze ścianą :P Oczywiście nie będę wmawiał nikomu że mniej więcej przewidziałem to co się wydarzyło na SB ale wierzyłem że Barca jest w stanie powtórzyć wynik sprzed kilku lat i ponownie upokorzyć Real. Niestety 3:0 to nie 6:2 ale przyznam że jestem zadowolony. No i Barca upokorzyła Real na całej linii, choć przez te 2 stracone gole było kilka minut emocji. Co tu dużo pisać, aż się gęba uśmiechała gdy Barca robiła co chciała a Real nie był w stanie nawet opuścić własnej połowy. Szkoda zmarnowanych okazji Barcy :wink:

Przed meczem jakiś piłkarz Realu powiedział że na CN zagrali podobnie jak niedawno Chelsea, a dziś grają u siebie i będą atakować. No to mają :smile2: Ciekawe jakie wnioski z tego meczu wyciągnie Hiddink i czy w ogóle będzie próbował swoich zawodników przekonać aby przekraczali własną połowę :lol: :wink:

Wróć do „Hiszpania”