Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Kamil232 » 03 maja 2009, 13:17

sam twoj kolega napisal ze Evans jest gorszy
wiesz co to ironia?

Od odejścia Pique pisałem, że mamy lepszego Evansa i się tego będę trzymał. W przeciwieństwie do kibiców Barcy mogłem jednego i drugiego oglądać w barwach United i doskonale widziałem kto jak sobie radził. Przecież w zeszłym sezonie choćby w Rzymie jak urazu doznał Vidic to na środek został wprowadzny O'Shea, a nie Pique, a w następnym spotkaniu z Boro przesunięto na środek Browna a O'Shea zagrał na boku i ponownie nie wyszedł w pierwszej jedenastce Pique, dopiero przy urazie Rio w owym spotkaniu, pojawił się na boisku. W przypadku Evansa takie coś jest nie do pomyślenia to on jest pierwszą opcją rezerwową. A Gerro taką nawet nie był po słabym meczu z Boltonem, gdzie przez jego błąd przegraliśmy tamto spotkanie. To chyba tyle w kwestii jego występów z Czerwonym Diabłem na piersi.
P.S. O Pique nie zamierzam nawet pisac, bo to jak walka z wiatrakami, a nawet gorzej.
No pewnie. Ci zaślepieni idioci z United na czele z Fergusonem będą tutaj pieprzyć, że Pique nie jest najlepszy na świecie. Przecież on zjada na śniadanie Rio i Vide, a od Evansa to jest lepszy nawet po kilku głębszych z baru. Matoł Ferguson nie umiejący ocenić potencjału gracza wypuścił najlepszego defeonsora po słońcem, to teraz banda dzieciaków musi jakoś to usprawiedliwiać.... :haha:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2009, 13:19 przez Kamil232, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Hiszpania”