Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 307

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 maja 2009, 22:42

http://www.allegro.pl/item602 499938_koszulka_manchester_utd_home_2009_2010 _m_hit.html

wtf :mrgreen:

Awatar użytkownika
szura
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 02 maja 2009, 23:24

widocznie sprzedawcy koszulek mają wtyki ;P btw nawet się prezentuje, kompozycja, logo..no można się przyczepić do kołnierza ale znośna :)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 maja 2009, 23:27

Obrazek

:haha: Jakbyście takie mieli to każdy przeciwnik chyba by się posikał ze śmiechu w trakcie meczu. W sumie dobra taktyka. :lol:

Awatar użytkownika
sudden
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 02 maja 2009, 23:34

Nie ma co się śmiać, gdyż być może będzie to trzeci strój Czerwonych Diabłów ;) Gdzieś już widziałem artykuł, ale ręki nie dam sobie uciąć.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 maja 2009, 1:17

- Mogę grać jako napastnik, ale nie jest to moja nominalna pozycja. Widocznie trener stwierdził, że dam sobie radę. Chcę po prostu grać i nie ma znaczenia czy będę napastnikiem, bramkarzem czy lewoskrzydłowym
Cristiano Ronaldo.

Cóż po menadżerze Fergusonie który nie wie na jakiej pozycji gra jego gracz, przyszedł czas na zawodnika Ronaldo który nie wie na jakiej gra pozycji :haha:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2009, 1:32

:haha:

Gratuluje awansu do finału LM. Jako pierwsi staniecie przed szansą obrony tytułu. O ile mi wiadomo w latach ubiegłych obrońca tytułu nie przekraczał fazy ćwierćfinałowej aczkolwiek mogę się mylić. Mam nadzieję, że spotkamy się w finale.

:boruta:

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 maja 2009, 8:32

Z tego co wiem Ajax jeszcze mial taka mozliwosc :)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 06 maja 2009, 11:06

Mentor pisze::haha:

Gratuluje awansu do finału LM. Jako pierwsi staniecie przed szansą obrony tytułu. O ile mi wiadomo w latach ubiegłych obrońca tytułu nie przekraczał fazy ćwierćfinałowej aczkolwiek mogę się mylić. Mam nadzieję, że spotkamy się w finale.

:boruta:
boskigonzo pisze:Z tego co wiem Ajax jeszcze mial taka mozliwosc :)
Ja nie wiem skad wy bierzecie te informacje. Kolejno Milan, Ajax, i Juventus mieli mozliwosc obrony tytulu, przegrywajac w finale...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 maja 2009, 11:11

A mi sie koszulka podoba. Osobiscie sam bym jej nie zalozyl ale na takich krystynach moze pasowac jak ulal. Moze w Madrycie tez adidas podbone zrobi :lol:

MU na final zasluzylo. Inter wogole nie istnial i to jeszcze kiedy United bylo w dolku, Porto mialo szanse chociaz w rewanzu zostalo zatrzymane no i Arsenal calkowiecie upokorzony. Trzeba przyznac ze MU zapisuje piekne karty w historii. Moze Alex przedluzy jeszcze kontrakt?

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 maja 2009, 11:14

Synowa i wnuk szkoleniowca Manchesteru United sir Aleksa Fergusona, zostali ciężko ranni w wypadku samochodowym - informuje BBC.
30-letnia Nadine Ferguson - żona Darrena (syna szkoleniowca), została przetransportowana śmigłowcem do szpitala. Jest w stanie ciężkim. Poważnych obrażeń doznał także 10-letni wnuk Fergusona. Stan chłopca jest "ciężki, ale stabilny". Niegroźnych obrażeń doznała sześcioletnia wnuczka sir Aleksa.

Nadine Ferguson, która jest w separacji z mężem, prowadziła Vauxhalla Corsę i zderzyła się z Fordem Fiestą.
Życzę zdrowia

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 maja 2009, 11:27

arek_ahig moze dlatego ze im chodzi od momentu kiedy w LM graja nie tylko mistrzowie

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 06 maja 2009, 15:12

Gra MU robi wrażenie, dla mnie są mimo wszystko faworytem finału, Barca jest świetna ale na Manchester to może być za mało, Chelsea również nie prezentuje się równie okazale jeśli chodzi o grę.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 maja 2009, 20:30

Ile jest prawdy w tym mega transferze Valencii za 25 mln. ? Podobno ma być następcą Ronaldo u was. Jeśli okaże się to prawdą to będzie.... hmmm, śmiesznie ?

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 maja 2009, 20:35

Zastępcą Ronaldo na pewno nie będzie, bo Portugalczyk nigdzie się nie rusza. Co do reszty, to chyba nikt tutaj nie wie :mrgreen:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 07 maja 2009, 20:36

Sammyy pisze:hmmm, śmiesznie ?
Dlaczego :?: Widziałeś go choć raz w akcji :?: Chyba nie skoro to piszesz .... Jestem jak najbardziej na tak jeśli chodzi o ten transfer bo jak dla mnie Park, Cris i Giggs to trochę za mało jak na wale o najwyższe cele ( Naniego nie liczę bo jego gra ostatnio a może od zawsze nie była jakaś przekonywująca) Byłoby to wzmocnienie w dodatku swoje już rozegrał ale stary nie jest myślę że pieniądze byłyby solidnie wydane ;) Wolałbym oczywiści Franka ale jest dużo droższy ( imo dużo lepszy ;) ) ale jak przyjdzie zawodnik obecnie grający w Wigan będę niezmiernie zadowolony :P Jeśli natomiast Cris odejdzie to wolałbym aby Alex wyłożył jednak grubsze pieniądze i sprowadził Francuza ale z tego co wiadomo to Ronaldo raczej u nas zostanie wię Valencia wydaje się obecnie bardziej prawdopodobny ... Choć skrzydła Cris - Frank ach tylko sobie pomyśleć ... 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”