Zaiste, ale zgrywanie niezbyt rozgarniętego całkiem dobrze Ci wychodzi. Przestańmy jednak na chwilę żartować i porozmawiajmy o faktach. Kibice Barcy rzucili się na MGiggsa z wielką wściekłością, kiedy ten posunął się do pamiętnego stwierdzenia na temat Toure. Była to reakcja na głupawy post,z którego zresztą sam autor się wytłumaczył. A wyobraź sobie, że kibice United mają dużo więcej okazji do reakcji na głupawe posty fanów katalońskiej drużyny, którzy i tak nigdy nie potrafią powiedzieć "fakt, przesadziłem". Gdybym w temacie o United raczył czytających stwierdzeniem, że "Puyol to drewniak", "Messi to lala", to kibice jakiej drużyny byliby aktywni w tymże topicu? Bez podpowiedzi się obędzie ? : >Red85 napisałem że spore grono...
Robi się Was pełno zawsze tam gdzie pada temat związany z Barceloną, nie miałbym nic do tego gdyby nie to że posty nasycone są ironiami, aluzjami, prowokacjami i ociekają frustracją. Pytanie czemu.
Doprawdy, kibice United mają w ostatnich miesiącach same powody do frustracji i kompleksów. Powinni najlepiej się schować i w ogóle nie pokazywać się światu ze wstydu przed tym, co prezentują ich ulubieńcy.Frustracja związana z Manchesterem u Milanistów ?Zawsze jak przypominam sobie pojedynki z Wami mam znakomity humor, zaraz chyba przypomnę sobie parę spotkań na youtube
I niechaj znowu mod dal mi ostrzeżenie za reagowanie na głupawe posty innych.
PS Obym po meczu znowu nie musiał czytać żenujących wypowiedzi sfrustrowanych piłkarzy.