Michał M pisze:No jesliby doszło do takiej wymiany, to byłbym mocno zdziwiony, ale faktycznie przy takiej konstelacji - dojście Gomeza i Gourcoffa - byłoby naprawdę świetnieSaLi pisze:ale jesli za Toniego ma przyjsc Gourcuff a zarzad w zamian za w~łocha kupi Gomeza to nie bede płkakał po brazylijczyku:)Oczywiście kosztowałoby to naprawdę sporo, więc po pierwsze - musi być zapewniona LM, a po drugie - co ostatecznie z Riberym
![]()
No własnie, nie wiem sam czy jest mozliwosc zatrzymania Francka, jesli tak to super jesli nie to tez nie bedzie zle. Skoro ktos nie chce grac w Bayernie to niech nie gra po drugie nie wiem czemu Ribery sie uwaza za kogos nadprzecietnego w Bayernie owszem jest naszym najlepszym piłkarzem ale bez niego tez potrafimy grac, irytuje mnie jego zachowanie, strasznie mnie to u niego denerwuje codziennie wypowiada sie na temat swojej przyszlsoci. Pilkarz ktorego najwiekszym osiagnieciem jest ubiegloroczny triumf w Bundeslidze uwaza sie za kogos kto zdobyl Zlota Pilke i zdobyl MŚ przynajmniej tak jest w moim mniemaniu.