Re: Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Polska & Ukraina EURO 2012

Post autor: Killerbean » 14 maja 2009, 13:22

LookAsh pisze:Pewnie ze Ch... mi o tego ale to tez swiadczy o tobie jak o ch... wiec nie masz czym sie chwalic. Ja wprost mowie ze niezaleznie od problemow Ukrainy chce zeby podzial byl rowny. Nie po to ich wspieralismy podczas pomaranczowej rewolucji zeby teraz to wszstko poszlo na marne ale nawet nie wazne juz to, chodzi o zwyczajna ludzka lojalnosc i uczciwosc. A nawet w przypadku potkniecia Ukraincow to skorzysta co najwyzej na tym Kijow i Donieck, w dla ciebie optymistycznej wersji zapewne Warszaw, ewentualnie Gdansk wiec o. !
Rozumiem że jak ktoś nazywa cie kretynem to jest ok ale jeśli mu odpowiesz to źle świadczy o tobie . Rozumowanie cud . Na końcu poprzedniego posta zaznaczyłem że jesteś pajacem , po tej wypowiedzi muszę dodać że do tego głupim . To że napisałem że ch.. ci do tego w co wierze to wg ciebie znaczy że jestem ch .. ?? :shock: Pajac , po prostu pajac .

Ukraińcy sobie mogą pisać ( bo głównie w ich prasie pojawiały się art. dot przeniesienia większości imprezy do nich ) a my nie powinniśmy wierzyć bo wg wszechwiedzącego LookAsha , każdy kto wierzy ten jest kretynem .
Łapy opadają

darujcie sobie te wzajemne uprzejmości, ewentualnie na privie się wyzywajcie // fieldy

Wróć do „Polska”