Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2009, 19:10
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 maja 2009, 19:14
Cris7
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2009, 19:29
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 17 maja 2009, 11:28
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 maja 2009, 11:45
To pokazuje jak silny jest ten zespół. Niestety. Kryzys był, a i tak wygrywaliście. Wiele spotkań wygranych minimalnie, ale jednak wygranych.Morrow pisze:Jest mistrzostwo:) 3 z rzędu. W czasach kiedy liga angielska jest najmocniejsza na świecie i ma kolejny rok 3 kluby w półfinale LM to naprawdę duże osiągnięcie.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 17 maja 2009, 12:34
wcaleee ;D pewnie już postawił sobie kolejne długoterminowe cele - poszóstna korona ?Kiedy Alex odchodzi ?
szura
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 maja 2009, 12:40
No chyba jednak pozycja ma znaczenie? Tevez w wiekszości spotkań grał Strikera, Berbatov cofniętego, więc jasna sprawa, że Argentyńczykowi łatwiej było zdobywać gole.Oba wyniki jak dla mnie bez jakiegoś szału nawet mimo tego, że grali na różnych pozycjach.
Już wyraziłem swoje zdanie na ten temat i wielu ma podobne http://www.redcafe.net/f6/fao-people-wh ... ez-249345/Swoją drogą, dawno nie widziałem takiej szopki i presji żeby zawodnik został w klubie a odeszło od nas już przecież kilka wielkich gwiazd. Piłkarze, fani, demonstracje. Szkoda. Moim zdaniem prędzej czy później będziemy tego żałować. Życie pokaże.
Nie myślcie, że na tym już koniec. Chyba nikt nie wygrał ligi cztery razy z rzędu, więc mamy kolejny rekord do pobicia - stwierdził Giggs.
Rok temu w Moskwie po spotkaniu wypiłem parę piw i byłem jednym z pierwszych, którzy położyli się spać. Cały czas myślałem o Champions League, aby za rok ponownie ją wygrać. To wielkie wyzwanie, bowiem nikt tego jeszcze nie dokonał.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 17 maja 2009, 13:28
W zasadzie sie zgadzam. Za pierwszym razem jak to powiedzial bronilem go bo klub tez nie zachowal sie ladnie. Teraz to co odstawia to szopka , malo profesjonalne.A moze chce wywrzec presje na włodarzach ? W kazdym badz razie dziwnie sie zachowuje mimo wszystkoTemat IMO jest zamknięty bo Carlos odejdzie, to jest praktycznie pewne, wczoraj mieliśmy pożegnanie, on sam cały czas mówi, że nie zostanie. Swoją drogą, dawno nie widziałem takiej szopki i presji żeby zawodnik został w klubie a odeszło od nas już przecież kilka wielkich gwiazd. Piłkarze, fani, demonstracje. Szkoda. Moim zdaniem prędzej czy później będziemy tego żałować. Życie pokaże.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 17 maja 2009, 13:41
Jest jeszcze Manucho, który pomimo wszystko daje nam pewne opcje w przodzie, których obecnie nie mamy.“Danny’s a certainty to make it at the highest level. I’ve told Fabio Capello the boy will be in his World Cup squad next year. Wide left or right or through the middle, he has the intelligence, guts, athleticism and talent to do the job.”
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 maja 2009, 13:48
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 17 maja 2009, 14:42
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 maja 2009, 15:08
A prawdą jest ten SMS, który ponoć Tevez wysłał do Maradony ?BaSSu pisze:. Zobaczycie, że Ferguson zrobi konferencje, zaprzeczy wszystkiemu a Tevez zostanie.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 maja 2009, 15:13
Ew. jak już mówiłem, można poszukać jakiś wzmocnień w linii obrony.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 maja 2009, 15:16
gdyby tribal o tym napisał to pół biedy, nikt by na to nie zwrócił uwagi. Pojawiło się chyba w The Sun [czyli źródło też nie powala na kolana], ale jednak nie słychać żeby Tevez coś dementował.Kamil232 pisze:Tribal to nie zbyt wiarygodne źródło, także nie sądze, żeby była to prawda.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio