FMy - Strona 43

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 05 mar 2005, 15:15

A ja szukam jakiegoś dobrego napatnika, takiego nie drogiego(gram Evertonem) za mniej niż 10 mln euro
U mnie w Evertonie dobrze się spisuje Fredheim Holm zapłąciłem za niego 1.3 mln

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 mar 2005, 15:20

bumcyk pisze:A ja szukam jakiegoś dobrego napatnika, takiego nie drogiego(gram Evertonem) za mniej niż 10 mln euro
Bierz Ernesto Antonio Fariasa :!:
To mój ulubiony zawodnik w tym FM-ie.
Za mniej niż 10 mln powinieneś spokojnie go ściągnąć.
Z tym, że może go nie być w bazie danych jeśli wybrałeś rozmiar mniejszy niż 'duży'.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 05 mar 2005, 15:24

bumcyk pisze:A ja szukam jakiegoś dobrego napatnika, takiego nie drogiego(gram Evertonem) za mniej niż 10 mln euro
ja ci proponuje podolskiego ;) niezły jest jak sie ogra POLECAM !!

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 06 mar 2005, 21:59

U mnie wiele sie wydazylo zapraszam do lektury :D :
A wiec tak po meczu chyba z PSV ukaralem Babosa za slaba gre, biore nastepny dzien i juz nie pracuje w Feyenoordzie poprostu szczeka mi opadla za takie byle co wywalili mnie, ale nic nie zrezygnowalem, wzialem Sparte Rotterdam, ktora byla na 6 miejscu w drugiej lidze, jeszcze w tym sezonie zajalem 2 miejsce wygralem baraze i tak trafilem do pierwszej ligi. :D Wiekszosc zawodnikow powypozyczalem bo nie mam kasy i obecnie mam luty i jestem na 5 miejscu w pierwszej lidze :D Jak bede mial czas to zamieszcze sklad i takie tam rozne ciekawostki :D
P.s witam ponownie dawno mnie tu niebylo :D

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 06 mar 2005, 23:15

ja prowadze Inter i mam już 2011 rok :D ...wcześniej prowadziłem Verone drugoligową....teraz już jest pierwszoligowa :wink: ....ten kto ma już 2011 rok w managerze niech napisze kto jest bardzo dobry...jaki zawodnik jest dobry....ja znalazłem paru dobrych statystyków np RODRIGo ale grą to już nie zachwyca...statystyki dobre a gra kiepska i tylko 20 lat....ale dobrym pomocnikiem który ma bardzo dobre statystyki i dobrze gra jest Timo Ter Braak(czy jak to się pisze)....ma 21 lat i go jak najczęściej daję do pierwszego zespołu....a tak w ogóle to polceam klub Inter...wygrałem z nim 2 Ligi Mistrzów pod rząd....i z ręką na sercu nie loadowałem ani jednego meczu....dwa razu miałem w finale ManU....Jak grałem wcześniej Veroną to grali niby dobrze ale mnieli bez względu co robiłem "normalny" styl gry....jak gram Interem to mam normalne nastawienie drużyny i w ogóle a ciągle jestem pod bramką rywala....ostatnio w lidze przegrałem tylko 2 mecze i zremisowałem 3 na 38 spotkań...no a powracając do stylu gry to jestm ciągle pod bramką rywali i mój bramkarz zbiera noty po 6 i 7....bo nie ma co robić na tej bramce :wink: ...podobnie obrońcy....ale to w niektórych meczach np takich derbowych to muszą się napracować...i nie na darmo to idzie....teraz wasza kolej pochwalcie się zawodnikami i powiedzcie który macie rok w grze!!!!! :)

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 mar 2005, 14:11

ja mam roczek 2007 i podobna mam sytuacje nie mam już co robic :/ . gram barcelona wypróbowałem już wileu zawodników ale jakoś sie nie trafiaja wole bardziej sprawdzonych jak rosicky , robben , eto'o , lahm , jankulovski , reina . ostatnie mecze wygrałem 2 razy po 9 do 0 :D
w sezonie przegrałem na razie 1 mecz jak grałem 3 składem i to tylko 3 do 1 . budżet transferowy mam 90 mln euro no i to chyba tyle :P

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 07 mar 2005, 15:05

Ja gram Austrią Wiedeń, mam 2008 rok. Sprowadzam glownie mlodych polskich pilkarzy i takich ktorym sie koncza kontrakty. 2 razy wygralem lige i dotarlem do ćwierćfinalu pucharu UEFA.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 mar 2005, 16:48

gram teraz Evertonem i kupiłem sobie Juan Sebastien Verona, Ponte, Kristiansena. Nawet dobrzy są i dość tani. Przejść ma do mnie jeszcze Mohmed Zidan i paru innych ale szukam dobrego obrońce(najlepiej bardzo taniego najwyżej 4 mln euro i żeby kontraktu nie chciał wysokiego bo mam stan konta -18 mnl Euro

A jeżeli się chwalimi to jak grałem Sevillą w 3 sezonie miałem taką pake:
------------------------------------Lastuvka
Lembo---------------Woodgate ----------------Boumsong--------------Dede

Snejide--------------Aimar (Veron)-------------Baptista----------Rothen

-------------------------Nihat (cavenaghi)--------- Tevez (berbatow)
Na rezerwie miałem jeszcze paru dobrycj gości ale to nie ważne (a poza tym kilku dobrych zapomniałem). Chce powiedzieć jeszcze że Aimara Kupiłem za... 9 mln euro a grał po prostu bosko. Na koniec sezonu miał średnią ok 8.45 i nie raz strzelił hat-tricka np z Realem. Wygałem LM UEFA Primere Division ale zawsze odpadałem z Puchary Hiszpani z jakimiś 2-3 ligowcami np z Rayo przegrałem 4-0 :evil:
Aha u mnie Inter też wygywał LM przez pierwsze 2 sezony
Ostatnio zmieniony 07 mar 2005, 17:08 przez metol, łącznie zmieniany 2 razy.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 mar 2005, 16:56

jako środkowego obrońce polecam Igora Biscana. nie ma za wysokich parametrów ale gra super. wysokie noty w każdym meczu :wink: po 1 sezobnie kończy mu sie kontrakt a jak podpisał nowy to nie wiem za ile go można bo ja go brałem za darmo

Awatar użytkownika
kema
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kema » 07 mar 2005, 17:34

mam 2010 rok i wlasnie wygralem po raz 3 z rzedu lige, wygralem puchar kraju i zdobylem LM. gram Juve i do tego prowadze reprezentacje Czech z ktora zdobylem Mistrzostwo Swiata. do tego wygralem Superpuchar Wloch i Europy. teraz mam wolne i musze sobie kupic kogos na obrone bo Zambro i Jankulovski maja juz dobrze ponad 30 lat i powoli sie sypia. tak gram:

--------------------------------------Buffon--------------------------------------------Zebina--------Kompany-------------Lucio----------------N. de Jong--------

----Olivera----------Fabregas------------van der Vaart---------Kapo(boski)--

---------------------Cavenaghi------------Ibrahimovic---------------------------

lawka:
Bojinov, Fagone Pulice(bramkarz spoko), Woodgate, Heitinga, Bonera, Sneijders, Mascherano, Bresciano, Jonan, Diego, Kallstrom, Cassano, Trezeguet.

taka paczka troche pogrywa, ale trzeba cosik pozmieniac i kogos kupic bo coraz nudniej sie robi. przegrywam w polfinale 3:0 z Chelsea i u siebie wygrywam 6:0 to o czyms swiadczy.

a jak tam wyglada wasza kariera trenerska na ktorym miejscu jestescie w klasyfikacji trenerow?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 mar 2005, 17:38

THEMANIEK pisze:
ja ci proponuje podolskiego ;) niezły jest jak sie ogra POLECAM !!
jesli chcesz poswiecic cale 10 mln to mozesz za tyle wyciagnac robinho z santosu

Awatar użytkownika
Enrico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enrico » 07 mar 2005, 20:35

Polecam Johana Vonlanthena. :P Na początku musi się ograć, ale potem jest naprawdę świetny! Jak ci się uda to możesz sprowadzić Kerzhakova lub Cavenaghiego, ale za nich trzeba dać trochę ponad 10 mln euro.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 mar 2005, 20:50

dobry jest też mokoena tez musi sie ograć. ja go np. kupiłem za 300 tys a od razu po przejścieu kosztował u mnie przeszło 10 mln. gra dość dobrze skuteczny jest, najwięcej bramek z główki strzela :wink:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 mar 2005, 21:37

Wiem znam tego zawodnika. Miałem sobie kupić jego kupić ale nie dostał pozwolenia na prace :(

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 07 mar 2005, 22:27

no mało coś piszecie!! :( ....więcej piszcie o zawodnikach...MŁODYCH I DOBRYCH....i też ile dostajecie od klubu na transfery z każdym sezonem :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”