Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: Kamil232 » 23 maja 2009, 14:17

Obrazek vs. Obrazek
Rzym: 27.05.2009, godzina 20:45

Zapowiedzi:
- Angielska TV
- Hiszpańska TV

Przewidywane składy:
FC Barcelona- Valdes- Puyol, Pique, Toure, Sylvinho, Keita, Xavi, Iniesta, Henry, Messi, Eto'o (bardzo proszę o modyfikacje Mentora, jeśli uważa, że będzie inaczej, a jeśli jest ok to usunąć to co jest w nawiasie)

Manchester United- Van Der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Anderson, Giggs, Rooney, Park, Ronaldo

Czas chyba rozpocząć wątek :wink: Z tego co się orientuje gospodarzem jest Barcelona, tak więc to ją umieściłem jako pierwszą w tytule :wink: Sądze, że zagramy takim składem jaki podałem. Chodź może zagra Scholes albo Berbatov za Giggs'a, ale na dziś postawiłbym na taką jedenastkę. Zaczniemy schowani za podwójną gardą, czekając na błąd rywala. Ameryki chyba nie odkryję przewidując, że to Barca będzie posiadała piłkę i próbowała kreować grę, mam nadzieję, że skutecznie będziemy rozbijać te ataki i sami również coś stworzymy prócz oczywiście groźnych kontr na które liczę. Taki obraz gry może zmienić jedynie gol dla Barcy w początkowym okresie wówczas będziemy musieli się otworzyć. Jeśli my zdobędziemy gola to się jeszcze bardziej cofniemy i będziemy już liczyć tylko na kontry. Mam nadzieję, że nie damy się zdominować i że Ronaldo nie będzie osamotniony w ataku, tylko odpowiednio wspierany. Liczę tutaj na Giggsa, że będzie dobrym łącznikiem. Barca jak to Barca zawsze gra swoje, wiele zależy od tego jak w środku pola sobie poradzą Xavi i Iniesta, ale nawet jakby oni nie dawali rady(poprzez dobrze zagęszczony środek pola) to jest Messi, ale i jemu da się uprzykrzyć życie za co prócz Evry z pewnością będzie odpowiadał Roo. Cóż więcej napisać, nie napiszę, że licze na pasjonujące widowisko bo tak nie jest. Liczę na wygraną United nawet po żenującym meczu :lol:
Jednego tylko chcę by sędzia nie popełnił żadnego błędu. Boje się powtórki z Londynu. UEFA z Platinimi mogą nie zdzierżyć kolejnego triumfu Anglików. Tak więc liczę, że sędzia będzie niewidoczny i po spotkaniu nie będzie się dyskutować o jego decyzjach, czego sobie i wam życzę.

I niech wygra....lepszy czytaj UNITED :twisted:

Wróć do „Puchary Europejskie”