Re: Król Strzelców La Liga

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Król Strzelców La Liga

Post autor: MGiggs » 24 maja 2009, 0:00

Gra Ronaldo już była tłumaczona, czesto facet zostawał w polu karnym i konczył bramki jak klasyczna 9 . Taka taktyke pod pod Ronaldo wybrał Ferguson a Tevez z Roo mieli czesto łatać dziure jaka pozostawił jednak pok kiedyś pokazałem na planszach-Ronaldo poruszał sie po boisku jak skrzydłowy.

Realfajnie, ja pamietam jak Diego po meczu z Blackubern dostał magiczna note 1 od 3 dzienników :wink: . Blackubern ma lepsza defensywe od takiego Gijonu i to wstyd że ekipa z takimi amatorami w defensywie ma szanse na utrzymanie w tak znakomitej lidze.

Robinho pokazał że ma dar do znajdowania sie w odpowiednim miejscu w polu karnym. ma 0 obowiazków w drużynie jesli chodzi o defensywe i jest wolnym ptakiek bez przypisu. Potrafi wykonczyc ale czesto w meczu znika z placu, widziałem chyba z 10 meczy City z tego sezonu i czesto Robinho nie było widać przez cały mecz ale bramke włozył.Dla mnie to gracz wookol ktorego City druzyny nie zbuduje.z 2 lini czy ze skrzydła potrafi wejsc i sie znalesc a to co innego niż gra środkowego napastnika.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2009, 0:06 przez MGiggs, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”