Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: Kamil232 » 30 maja 2009, 14:01

Kamil żyj nadal w świecie, w którym Manchester jest Mistrzem Europy
Gdzie coś takiego napisałem czy zasugerowałem :lol: Znowu coś wymyślasz, żeby móc się potem ponapinać?
a stwierdzenie, że linia pomocy ManU przy linii pomocy Barcelony jest drewniana jak chata pańszczyźnianego chłopa jest napinką a nie stwierdzeniem faktu...
Oczywiście, że jest napinką. Cieszcie się bo w końcu po 2 latach możecie czymś ją podeprzeć, bo czytając o najlepszych graczach świata kiedy drużyna nic nie wygrywała było dosyć zabawne :lol: Cóż pamiętaj tylko o jednym raz pod wozem raz nad;]
Rok temu pisalem ze MU wygralo z nami bo bylo lepsze a MY SLABsI(forma ogolna sezonu). Tyle ze ty jak zwykle wiesz lepiej i wymyslaj dalej.
Wybacz gościu, ale nie mierz mnie miarą swoich kumpli po szalu. Ja nic nie wymyślam. Doskonale pamiętam jak sugerowałeś, że gdyby Ronaldinho i Deco tyle nie imprezowali, gdyby Eto'oo miał formę z 2005 roku, a Henry z Arsenalu to byści wygrali :boruta:
Poza tym czekam na gratulacje od paru tzw fanow MU, ktorzy mogliby pokazac swoja godnosc.
Sorry mam sobie wstawić do opisu Visca El Barca żebyś był zadowolony? Swoje juz napisałem. Ale to jak zwykle na tym forum, jak ktoś nie pada codziennie na kolana przed Wielką Barcą to jest zaślepiony :boruta:
nieaktualny podpis. Ale mozesz dac dopisek do drugiego sukcesu FC Barcelona a do trzeciego mozesz sie szykowac
Żeby się czasem nie skończyło jak wasz ostani występ w KMŚ :boruta: Poza tym ciesz się. W końcu po 2 latach upokorzeń możesz...korzystaj 8)

Wróć do „Puchary Europejskie”