Gdzie coś takiego napisałem czy zasugerowałemKamil żyj nadal w świecie, w którym Manchester jest Mistrzem Europy
Oczywiście, że jest napinką. Cieszcie się bo w końcu po 2 latach możecie czymś ją podeprzeć, bo czytając o najlepszych graczach świata kiedy drużyna nic nie wygrywała było dosyć zabawnea stwierdzenie, że linia pomocy ManU przy linii pomocy Barcelony jest drewniana jak chata pańszczyźnianego chłopa jest napinką a nie stwierdzeniem faktu...
Wybacz gościu, ale nie mierz mnie miarą swoich kumpli po szalu. Ja nic nie wymyślam. Doskonale pamiętam jak sugerowałeś, że gdyby Ronaldinho i Deco tyle nie imprezowali, gdyby Eto'oo miał formę z 2005 roku, a Henry z Arsenalu to byści wygraliRok temu pisalem ze MU wygralo z nami bo bylo lepsze a MY SLABsI(forma ogolna sezonu). Tyle ze ty jak zwykle wiesz lepiej i wymyslaj dalej.
Sorry mam sobie wstawić do opisu Visca El Barca żebyś był zadowolony? Swoje juz napisałem. Ale to jak zwykle na tym forum, jak ktoś nie pada codziennie na kolana przed Wielką Barcą to jest zaślepionyPoza tym czekam na gratulacje od paru tzw fanow MU, ktorzy mogliby pokazac swoja godnosc.
Żeby się czasem nie skończyło jak wasz ostani występ w KMŚnieaktualny podpis. Ale mozesz dac dopisek do drugiego sukcesu FC Barcelona a do trzeciego mozesz sie szykowac