Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 04 cze 2009, 10:06

O, olson, żyjesz :lol: A juz myślałem, że nauka Cie przygniotła :P
olson pisze:Michał, w Hiszpanii każdy zawodnik musi mieć zapisaną klauzulę odejścia w kontrakcie. Tym najlepszym daje się z reguły niewyobrażalnie wysokie sumy, żeby odstraszyć kupców ok. 100 mln.
Co do tych klauzul, to ok. Ale dlatego się własnie pytam - jaką ma Sneijder? Bo jak wysoką i Real będzie się upierał, to lepiej sobie odpuścić i wziąć np. Edersona z Lyonu, o którym też były jakies pogłoski.
olson pisze:Z tych bardziej realnych spraw, ponoć transfer Neuera to już tylko kwestia pieniędzy.
Nie byłbym taki pewien, bo ponoć Magath jest w tej kwestii nieugiety. Z drugiej strony, skoro Schalke dało mu ledwie 5 baniek na transfery, to co on z nimy biedny zrobi? :P Co do tych pieniędzy, to też jestem ciekaw jakich. Jeśli faktycznie 18,5 mln + Rensing, to ja chyba dziękuję za Neuera.
olson pisze: Martwi mnie też, że w kontekście transferu Neuera nie mówi się o Rafinhi, mógłby Hoeness zawinąć smerfo-doppelpacka.
Rafinhę już wcześniej skreslili, Hoenessowi nie podobały się doniesienia o jego cięzkim charakterze (jakkolwiek byłyby one prawdziwe). Co do innych kandydatów na boczną obronę, to już nie wiem co o tym myśleć. Kręćka w głowie można dostać.

Wróć do „Niemcy”