Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 06 cze 2009, 18:58

Dostac żółtą kartkę w meczu towarzyskim w pierwszej polowie za gre na czas. Brawo [k****]...
Reprezentacja jedzie na mecze towarzyskie, nie jedzie czołowka najlepszych naszych grajków tj. Blaszczykowski, Jeleń, Paweł Brozek, Levandinho, a Leo zabiera plejade jakis popierdółek. Wszystko wszystkim, ale jak mamy cos budować coś sprawdzać to neich jada zawodnicy tacy jak Piotr Brożek, Glik, Gol czy wspomniany już Małecki. PARODIA. Trałka, Komorowski, Rzezniczak, Polczak nigdy dla mnie nie osiagna poziomu reprezentacji. Tyle.
To co robiła defensywa to masakra, tu nie mowie juz o samych obrońcach, ale całej druzynie, duet Murawski- Dudka, jak zobaczyłem co zrobił Fanteni z Bosackim to nie dziwiłem sie, ze jak zdrowy był Zlatko to go wyrzucał z 11 Lecha.

Najgorsze jednak jest to, ze gramy jakims chorym ustawieniem, gramy towarzysko, a Tulipan daje na lewa obrona Krzynówka i co on tam k... niby robi. Trzeba bylo jeszcze Sagana na prawa obrone wystawić. Z tym taktykiem to napewno odwiedzimy RPA w przyszlym roku. Zawodnicy w kazdym spotkaniu wygladaja jakby grali ze soba pierwszy raz.

Wróć do „Polska”