Rozmawiamy o finansach. Nie interesuje mnie to, czyje mecze ogląda dzieciarnia, tylko to, czyje koszulki kupują im ojcowie.Snipp_ pisze:Co nie znaczy, że te kluby są popularniejsze.
Milan i Inter zarabiają więcej na pamiątkach we Włoszech, ta tendencja utrzymuje się od afery korupcyjnej co najmniej, stąd argument o Juventusie jako najpopularniejszym klubie, co daje im krocie, jest mocno chybiony.
Nie wiedziałem jedynie, że - jak napisał jeden z Twoich kolegów po szalu - w Juventusie tak niewiele się zarabia. To tłumaczyłoby wiele.
Był. Nie muszę Ci chyba tego przypominać. Jestem jednym z tych, którzy uważają, że absolutnie sprawiedliwie.Sheve bym napewno wykreślił on nigdy nie był nie jest i nie bedzie najlepszy na świecie
A jeśli mówimy, że w Milanie nigdy nie grał piłkarz z absolutnego światowego topu jak Messi, to trzeba to podważyć błyskawicznie przede wszystkim naszą dwójką kapitańską - wiadomo, że młodzi, którzy Maldiniego oglądali z brakami szybkości, nie będą się z tym zgadzać, co już było widać w tym temacie, ale ten duet jeszcze grając na 100% był uważany za światowy absolutny top, jak Cannavaro A.D. 2006.